Mapa TOPO CZECH 2 PRO

Hola lidi, kdo by chtel, tak prodavam mapu TOPO CZECH 2 PRO na CD za 500kc, mel jsem ji objednanou od jednoho borca na netu, ale bohuzel muj problem byl vyresen, takze me je na nic, spise nepotrebuji TOPO CZECH 2 PRO, me staci jen TOPO CZECH 2. Kdyz tak pisnete na mail: [email protected] a neni problem se domluvit. :wink:

Za pět set prodáváš originální Topo Czech 2 Pro, která běžně stojí čtyři tisíce? Trochu mi to smrdí.

nesmrdi to nicim,taky jsem se divil, ale CD jsem si objednaval v patek a dnes dorazilo,jenze jsem problem se svou mapou vyresil,takze ho nepotrebuji a jen nabizim jeden kus, zadny ksefty s tim nezamyslim a pokud nemas zajem, tak ja ti to nevnucuji

muzem se domluvit, jestli to je jeste aktualni tak se ozvi

to william kidd: nenechej se vytocit negativistou, ktery vetsinou jako prvni vyjmenovava proc co nejde…

Nejde o to, jestli to jde nebo nejde, ale pokud někdo skutečně koupil Topo2 PRO za 500,- tak je to vysoce podezřelé.
w.k.: můžeš napsat, kde jsi to koupil? Aby bylo jasno - to není útok na tebe.

Dvojka jde tusim volne stahnout z Garminu .. nainstalujete si ji do MapSource, vlozite odemykaci kod "DEMO" a muzete ji (alespon v PC) pouzivat doaleluja .. tak proc by to same nemohlo jit u dvojky PRO? ..

Jestli nekdo chce, tak mu ji na CD za petikilo taky prepalim :smiley:

Protože 2Pro ke stažení oficiálně nikde není a ani to Picodas, možná jen zatím, neplánuje…

I samotný upgrade stojí 1990, takže mi to připadá taktéž nějaké podezřelé B)

No ale jsou borci co mají multilicenci na libovolne sireni mapy, takovy clovek ti ji proda kdykoliv a jakkoliv, ja si u jednoho kupoval svou vistu a nahrál mi ji k tomu zdarma jako dárek,.. vcetne kodu a licence, vseho,… taky ji mám na cédu kdybych si ji omylem smazal, ale nevim jak je to s kódy ktery jsou pro kazdy pristroj nové,… tipl bych si ze ji nemuzu libovolne nahrat kam chci ackoliv ji na tom cd mam

Otázkou je jestli mu tu multilicenci prodal Picodas, nebo si to podloudně odemyká sám a tvrdí, že je to O.K. :wink:

Jinak licence je nepřenosná, je vázaná jen na ten jeden konkrétní přístroj. To z licenčního hlediska, a hlavně, se stávajícím klíčem to v jiné GPS stejně nerozchodíš…

To je ale hodně zvláštní typ licence a myslím, že libovolné nahrání komukoliv těžko nějaká licence ošetřuje.

Kdo si chce mapu koupit ,ten to jiste udela. Kdo chce mapu zadarmo, ten si ji jiste na internetu najde. Jen nedávejte prachy těm chudákům co si z toho chtějí dělat mlýnek na prachy…

Luda ma pravdu. O to same se pokouse Tinek z Pardubic. Nabize instalacku a mapy na TomToma.
Nechte se kazdy zaridi podle sveho vedomi a svedomi.

Jasně, kdo chce krást, ten si nakrade. Horší je, když někdo krást nechce a v dobré víře si koupí kradenou věc. A to je oč tu (možná) běží.

bylo to kupovany na aukru, a co jsem se dival na prodejce, tak ma dobry profil, vseci co od nej kupovali, tak napsali pozitivum, kde to bere, jak s tim smeluje, to me je fuk. Proste jsem to koupil a ted me je to na nic. Tady si spusta lidi hraje na to, ze je to zkopirovane, ze je to podvod a kde si co si. Bych chtel videt Vas pocitac, co tam mate legalniho a to nemluvim o DVD…asi kazdy vyhodi 4000kc za novou mapu…;)jinak ten borec chce po me ID cislo pristroje a obratem me posle klic…vysvetloval to tak, ze k jedny mape patri jedna GPS.

Každý určitě nevyhodí 4 000 Kč za novou mapu. Proto tady jsou třeba i nižší a levnější verze.

Jen jsem chtěl upozornit na to, že ten, kdo si koupí za 500 Kč Topo Czech 2 Pro, může být později zklamán, že jde s největší pravděpodobností o upirátěnou verzi. Až nastane nárok na nějaký upgrade, nebude na něj mít nárok. Bude ve stejné situaci, jako ti, co mapu našli na warezových serverech a crackli registraci.

opet se da sehnat treba vyssi verza za par supu…vzdyt na internetu najdes vsechno…od a az po z…B)

Mapu ti vypalim klidne zapolovic, ale bez klice ti bude stejne k nicemu. Myslim ze takovato nabidka sem nepatri!

tak se tam i se svoji nabidkou piratske verze mapy prosim presun a najdi si kupce tam, kdyz tam najdes vsechno. tohle neni warezdiskuze.

Aha, takže až k Tobě někdy v hospodě přijde nějaká pochybná existence a bude Ti chtít prodat zaručeně pravé Rolexky za 500, tak Tě také nebude zajímat co to je zač ? B) Jestli to někde neukradl, jestli to není atrapa apod. ?

To, že mu tam lidé napsali, že jsou s prodejcem spokojeni - bodejť by ne, když to střílí za 500 a ofiko cena je 3990, případně 1990 za upgrade :smiley: