[quote]
Rubi1826: Tam uz sem přihlášenej ale kde to mam hledat?? V jakém odkazu? Dofám že ne přihlášenej jako Premium Member![:O]
[/quote]
Na pravé straně v úvodní stránce svého profilu máš menu Search for nearest caches from your home coordinates (filter out finds), tak tam klikni, v seznamu si vyber nějakou keš a v jejím listingu je těsně nad logy volba Geocaching.com Google Map.
To je docela dobrá přehledová mapa s okolními kešemi ....
[quote]
pepa:
[quote]
MilanoXTeam: [quote
user="George_CZ"]jedna z dobře použitelných map
: http://charoon.aspweb.cz/cachemapa.aspx
[/quote]
Pěkná, jenom jak často se to aktualizuje???
[/quote]
Neaktualizuje, jen zkouška technologie.
[/quote]
Tak
teď koukám jak puk [:O] ještě nedávno tam byly kešky
(obrácená modrá kapka) a když jsem jednu svou archivoval, změna tam
byla tuším do druhého dne. Ale teď je tam jen mapa a kešky jsou fuč
!!! Vypadalo to docela dobře použitelné, mapy podrobné, včetně
fotomap ... Deja vu ?? Tohle už tu jednou bylo na našem webu, že
kešky z mapy zmizely [:(]
Co se to děje ? Groundspeak zavírá
datové kohoutky ??? Je tu ještě někdo, kdo na této mapě ještě nedávno
viděl fungující ikony keší, nebo jsem měl halucinace ??? Určitě ne,
protože když zmizela česká kešmapa, hledal jsem náhradu a tohle se mi
zdálo nejlepší. Ach jo, zase změna k horšímu[:(]
Tak
teď koukám jak puk [:O] ještě nedávno tam byly kešky
(obrácená modrá kapka) a když jsem jednu svou archivoval, změna tam
byla tuším do druhého dne. Ale teď je tam jen mapa a kešky jsou fuč
!!! Vypadalo to docela dobře použitelné, mapy podrobné, včetně
fotomap ... Deja vu ?? Tohle už tu jednou bylo na našem webu, že
kešky z mapy zmizely [:(]
Co se to děje ? Groundspeak zavírá
datové kohoutky ??? Je tu ještě někdo, kdo na této mapě ještě nedávno
viděl fungující ikony keší, nebo jsem měl halucinace ??? Určitě ne,
protože když zmizela česká kešmapa, hledal jsem náhradu a tohle se mi
zdálo nejlepší. Ach jo, zase změna k horšímu[:(]
[/quote]
Halucinace jsi neměl. Nikdo žádné datové kohouty nezavřel. Zrušil jsem to. Byl to jen zapomenutý neaktualizovaný pozůstatek jednoho pokusu.
Nojo, mapa na www.geocaching.com je sice pěkná, ale všechny poklady se mi zobrazují jako normální, přitom dole jsou ikonky pro vlastní či najité poklady, ale i ty co jsem někdy nalezl, tak se mi zobrazují stejně jako ty, co jsem nenašel. A v pravé části u výpisu pokladů, které jsou v dané oblasti, jsou odkazy (předpokládám, že to jsou jakési filtry O (Own Cache), F (Find Cache), B), ale ty také nefungují...
Takže to je úplně to samé, jako když si pustím Google Earth, ten mi skoro připadá i lepší... Jen mě u toho mrzí, že tam nejdou filtry pro již nalezené poklady. A taky to, že když odznačím některé poklady (v Google Earth), které nechci, aby se mi zobrazovali, tak při příštím spuštění programu se mi opět zobrazí...
Je to jednoduché, když už vám nestačí seznam nejbližších cacheí od vašeho bydliště (home coordinates), tak si zaplaťte PM, stáhnětě PQ s celou ČR, nasázejte do koupeného GSAKu, vytvořte soubor pro GoogleMapu, kterou tady prezentoval minarjo (na základě Pepovy mapy) a tam si můžete prohlížet co chcete, jak chcete a filtrování je geniální.
ja nevim co je na tom porad k diveni. groundspeak poskytuje pohodlne stahovani souboru dat - PQ - za penize. a logicky pokud nekde zjisti, ze mu oklikou data zadarmo unikaji, tak se snazi diru zalatat. me by se taky nelibilo, kdyby mi nekdo za praci neplatil.