Ahoj,
chtěl bych zkusit trošku zaexperimentovat s nějakými free mapami, které jsem stáhl z internetu a trošku se bojím, abych přitom nepřišel o mapy, které už v Oregonu mám (pořád v tom trošku plavu :-).
Proto se chci zeptat, zda mohu jednoduše zkopírovat celý obsah vnitřní paměti a tím si vytvořit zálohu, totéž pak s SD kartou. Pak bych nahrál (ale teď nevím kam - do vnitřní paměti nebo na SD kartu - nebo je to jedno?) stažené mapy a nakonec bych opět nakopíroval obsahy vnitřní paměti a SD karty zpět na původní místa, čímž bych obnovil funkce původních map.
Mohu to takto beztrestně udělat?
A když už jsme u toho - navigaci je tedy jedno, jestli ji dám soubor s mapou do vnitřní paměti nebo na Sd kartu? Najde si je všude? A ty mapy, které jsem stáhl z Open Street Map, mají různé názvy a stejnou koncovku - img. Mohu jich tedy nakopírovat do paměti, kolik se jich tam vejde?
Vl.
Jo a s novým firmware, předpokládám, že ted uz ve vsech prístrojích (min. dakota a Oregon) můžeš nahranou mapu pojmenovat jakkoli. Jen samozřejmě přípona musí být .img a všechny mapy musí být ve správné složce, tod vse…
Ještě výborné české routovatelné mapy najdeš na garmin.openstreetmap.cz, dělá je taky jeden kešer. A jinak pro svět jsem využíval s úspěchem http://garmin.na1400.info/routable.php kde si jen naklikáš které dílky chceš a ono ti to spojí a pošle mailem. Viz návod dole na stránce. Výsledný gmapsupp.img můžeš přejmenovat na něco jiného a nahrát na sdkartu vedle původní mapy.
Všechny zdroje jsou samozřejmě na tom linku co uváděl honny.