Mapsource

Ahojky mapa czech topo2 pro mne nenabízí v mapsourcu (pri nahravani do GPS) routovatelná data, nelze zaskrtnout pod seznamem. Je to normalni?? Kde by mohl byt problem??

NT formát mapy ?

Aha tak to bude zakopanej pes. NT znamena routovatelna mapa??

NT znamena jiny format mapovych dat, u kterych nejde oddelit data pro routing, jako to slo u stareho formatu. Tak proto se tam ta volba nezobrazuje.

Diky za vysvetleni.

Potřeboval jsem znovu nahrát mapy na kartu GPSky, ovšem Mapsource po odeslání cca 500 MB na kartu po dlouhém "sestavování map" nahlásil "Mapová sestava má 500 MB, ale v cíli je jen 1900 MB, uberte mapy". (nebo tak nějak). Nevíte, jak toto obejít, když se to přitom na tu kartu prokazatelně musí vejít?
Předem díky za pomoc.

Tohle se mi dělo, když jsem měl jednu mapu, co jsem si dělal sám. Asi byla nesprávně vytvořená a Mapsource se na ní takhle nesmyslně kácel.

Dávám tu otázku se. Mapsours mi nechce stáhnout data z Colouška v jakém adrasáři najdu záznam o prošlé trase?

Garmin/GPX - ale je to jako stopa, ne trasa (a musis ji mit ulozenou, jinak je soucasti souboru tusim current.gpx)

U Oregona adresář Garmin/GPX/Current obsahuje soubor Current.gpx ve kterém jsou trasové body, trasy a poslední stopy. Tyto jdou stáhnout do MS pomocí nástroje "Přijmout ze zařízení".
Adresář Garmin/GPX/Archive obsahuje automaticky ukládané soubory 1.gpx, 2.gpx atd. Tyto soubory obsahují pouze stopy.
Pokud nějakou stopu uložím ručně objeví se v adresáři Garmin/GPX jako např. crn-27-06-09 081245.gpx. Tyto soubory je třeba v Mapsource otvírat přímo, nejdou stáhnout pomocí "Přijmout ze zařízení".
U Colorada by to mohlo být obdobné.

Díky,tak už jsem to nějak podobně sesmolil u 60tky mi to šlo automaticky, no nic pokrok člověk nezastaví.