Mapy.cz aktualnejsi a detailnejsi

http://seznam.sblog.cz/2010/05/11/139

Tak na tom mobilu mi akorat prijde ze detekujou velikost displeje… na N5800 je misto maleho kusu mapy uz mapa ± pres cely displej. Akorat landscape mod to nejak nedetekuje, takze je nepouzitelny :slight_smile:

No tak jsem koukl na mapy svého okolí.
_Je pravda že jsou malinko detailnější.
Ale k čemu my jsou mapy které jsou posunuté, a nepřesné.

Zvýšili detail a snížili přesnost super :smiley:

Posunuté? Může to někdo potvrdit?

dr.vota:Ano jsou posunuté vrstvy.
NOrmální a turistické mapy.
Se podívej na okolí svého domova :wink:

no, u nás už před časem přibyly č.p., teď jsem na to koukal, bohužel jich je na mapě stále tak ~1/3, ale furt lepší než drátem do oka. (zběžně se zdá, že to i sedí)
co je ale horší, tak popisky co jsou nové, tak jsou úplně všechny špatně a mimo, takže krok krutě zpět, to radši žádné info.
posunu vrstev jsem si nevšiml, a detaily nepřibyly

dotaz trochu mimo:
před časem se tady řešila kombinace zdejší nové mapy (amapy) + ff, že nejde kolečkem zoomovat. je nějaký posun, který jsem zaspal? nebo stále nic?

Ještě by mohli místo turistickýho Shocartu dát něco, co je aktuální a pravdivý. :slight_smile:

Ale to bylo vždycky. Já se ptal na fotomapy, ty zatím seděly na metr. Je tam nějaká změna?
Uliční a turistické mi jsou celkem ukradené :slight_smile: tam o přesnost nejde

Tak jsem se na ten zázrak dneska kouknul a mám dojem, alespoň podle dálnice u Olma, že se nám to poněkud vrátilo. :o

ja mam mapy.cz takhle uzasny: http://sklipkani.cz/tmp/mapy.cz.jpg takze nejaky zpresneni a vyhlazeni zubu mi je ku prdu :slight_smile:

zlost: to je hezky :slight_smile: tam mas pekny zuby a nevyhlazeny :wink:

tydle vyhladit, tak je to spis jak do galerie moderniho umeni :slight_smile: zlaty gmaps..

No, ještě jsem je neprohlížel detailně, ale na první pohled přibylo něco, co má asi znázorňovat chodníky :smiley: - sice celkem přesně, ale trochu nelogicky (některý jsou jako silnice (ty už tam byly) a některý takovou divnou přerušovanou čarou)
Nezmizela většina chyb ve vedení ulic apod, ale to se dalo čekat.

Ovšem nejvíc mě dostaly ostrůvky na parkovišti u nás na sídlišti :smiley: :smiley: :smiley: rofl!!!

A co se týče m.mapy.cz - fuj :frowning: Z mýho pohledu se s absolutně nepoužitelnejma mapama nestalo vůbec nic… Zlatý google maps - myslim Java aplikaci pro mobil…

Zůstala tam:D