mapy.cz - nové plánování trasy

Možná se to bude někomu hodit. Mapy.cz mají nový plánovač trasy na kole a pěšky včetně exportu do gpx a výškovým profilem…

http://mapy.cz.sblog.cz/

Já teda při plánování užívám jiné technologie, ale rozhodně palec nahoru.

volbu pro pěší tam nevidím…

Teď to testuju a je to dobré. Funguje to nezávisle na ‘turistické’ shocartí vrstvě, která je neuvěřitelně neaktuální. Asi mají nějakou aktuální databázi právě platných cyklotras, velmi pěkné.

(A to říkám jako člověk co ty trasy mapuje a vkládá do OpenStreetMap a pak plive na mapy.cz, že narozdíl od nich jsme aktuální B) ).

fremen.cz - tak on "cykloplánovač" není moc pro chůzi. :]

sobik psal že tam je plánovač i pro pěší… mno tak jsem ho hledal a nenašel…

Aha, pardon. No rozhodne je to pro pesi lepsi nez ten autoplanovac. :slight_smile:

Omlouvám se, vycházel jsem z článku někde jinde na netu, kde bylo uvedeno, že lze jednu trasu kombinovat autem, na kole a pěšky. Takže to pěšky ruším…

Dobry, ale ma to chybicky.
Na dotaz Zelezna Ruda - Klatovy to odpovedelo "Plánování tras pro cyklisty je k dispozici pouze na území České republiky." Ze by nam nekdo sebral pohranici?
Na dotaz Perknov - Klanecna mne to posila pres HB, misto aby to vzal rovnou pres Veselici. Ale je fakt, ze napr na galuskach by to tam moc neslo, ale na cemkoli jinem ano, cesta tam celem dobra.

Funkcionalita zajímavá, data mizerná. Zkoušel jsem Kladno-Kačice a na dvou místech to z přímé cyklostezky uhnulo někam pryč.