Neviem, ci to uz niekto nespomenul, ale podarilo sa nam z Haggeusom dostat linku na mapy.cz priamo na stranky geocaching.com. Takze ak ste na stranke cache, mate link rovno na mapy.cz . Je to taka mala skratka, ale pomoze urcite kazdemu. Hlavne pomaha aj nam pri schvalovani, ze nemusime prenasat suradnice hore dole.
Vdaka patri hlavne Haggaeusovi, ze za to bojoval, Jerremymu, ze to tam zakomponoval a ja som tiez prispel malym postom v diskusii. Takze uzite si to. Bodaj by aj Slovensko malo raz takyto mapovy server.
Primy link primo na na mapy.cz na GC.COM to uz je neco, co bych rekl, ze nemuze nikdy projit. A ze je to jen diky vam, to jsem samozrejme netusil. Takze diky moc, skvela prace! (lobbing)
Je to fakt super !!! Moc moc diky !!! Ja koukal, ze urcite zeme (napr. Finsko) ma linky na domaci mapove servery. A rikal jsem si, proc to nejde u nas. A hle! Jde to
Asi jsou špatně zadané souřadnice, třeba jsi tam vložil znaky, které GreaseMonkey nezvládne zobrazit a pak se to může takhle rozbít. Ideální je tam zadávat přímo adresu (bez háčků a čárek!!!). Lepší by také bylo popsat chybu detailněji, z této prosbičky nejsem schopen nic určit