Ahoj,
nemáte prosím někdo informaci, proč a hlavně na jak dlouho v listingu keší nefungují české Mapy.cz. Zjistila jsem to včera, domnívala jsem se že je to jen přechodná, krátkodobá záležitost, ale nefunkční jsou pořád.
Ahoj,
nemáte prosím někdo informaci, proč a hlavně na jak dlouho v listingu keší nefungují české Mapy.cz. Zjistila jsem to včera, domnívala jsem se že je to jen přechodná, krátkodobá záležitost, ale nefunkční jsou pořád.
Mapy.cz změnily své rozhraní. Našim reviewerům už to bylo nahlášeno. Ti kontaktují Groundspeak, aby to opravil na straně webu geocaching.com.
Musíš vyčkat.
Nejde mi otevřít Seznamová mapa z listingu, neotevřou se mi ani Google mapy z keše na počítači. Z mobilu jdou otevřít normálně. Jen se chci zeptat, nejde to jen mě, nebo každému? Nejde mi to už od včera.Tak nevím, co s tím.
Viz sousední vlákno, Seznam je rozbitý už asi 3 dni. Google nevím.
Doplňuji: Google mapy mi na PC proklikem otevřít jdou.
díky, tak to je asi lepší, než kdybych měla něco pokažený u mě. Mě nejde ani ten Google. Ale geocachingová mapa se mi otevře bez problémů, jen ne z keše.
Mě od středy 27.2.19 nejde odkaz z listingu na české Mapy.cz. Google Mapy fungují. Je to otrava, snad to časem nějak opraví. Doufám, že závada není na mém PC.
Díky za info.
Jsou mapy.cz aktuálně pro GC funkční nebo nefunkční? :) Už se v tom trochu přestávám orientovat, kdy fungují a kdy ne. Mně tedy nefungují a zrovna bych je potřebovala. :D
Teda ještě konkrétně Základní funguje, Turistická a Cykloturistická nefunguje.
Mě normálně jedou.
Mohla bych tedy poprosit o script? Možná mám nějaký starý. V menu mapy.cz vidím, ale nenačtou se mapové podklady.
Tampermonkey a GME vypadají, že snad fungují.
tady se ale řeší odkaz na mapy.cz z listingu...to je(byl) jiný problém, žádné scripty
tady se ale řeší odkaz na mapy.cz z listingu...to je(byl) jiný problém, žádné scripty
No to je možný. :) Mně to připadá hodně podobný problém. Prostě nefungují... ;)
Mě fungují normálně, máš asi staré nastavení:
Nebo tady:
Nemotejte odkaz a české mapy.cz zobrazovaný pod listingem (těsně nad logama - vlevo vedle mapky, která je vpravo ) se scriptama pomocí GME.
Odkaz mi normálně funguje, zobrazí se mapy a vyznačený bod.
Nebo tady:
Nebo tady:
Skvělý, už to běží! Já jsem si myslela, že to bude někde zastaralé. Děkuju moc za radu.
Nemotejte odkaz a české mapy.cz zobrazovaný pod listingem (těsně nad logama - vlevo vedle mapky, která je vpravo ) se scriptama pomocí GME.
Odkaz mi normálně funguje, zobrazí se mapy a vyznačený bod.
Tak já už raději jdu a užívej si, že ti to funguje. :)
Tak ještě jednou.
Ten odkaz pod listingem je přímý odkaz na mapy.cz, který dává geocachong.com.
To, co mini Y&MD a ty je rozsireni (script) pro prohlížeč, kde se k původním mapám (osm apod) mohou přidat i další, včetně mapy.cz.
Oboje funguje jinak, je třeba to rozlišit, jinak není jasné, na co z toho se ptáš. Úvodní dotaz vlákna byl na to první, to tys to zmotala s tím druhým, které to nechodilo.
Tak neprskej, že my jsme ti blbí a nechapaví.