Mapy na Garmina Etrex Legend

Zdravim!

Dovezl jsem si Legenda z USA za bezva peniz. Ted vsak resim, jake mapy mam nainstalovat do teto GPSky... chodim hodne po horach a chci co nejpresnejsi mapu... Bud velice levne nebo uplne nejlepe naprosto zdarma :). Daji se nejak obejit ty registracni klice k mapam? Diky moc za odpovedi :) 

Zkus nejake free mapy, jako treba:

http://gps-maps.info/cz/

a nemusis nic obchazet. 

A kdyz budu chtit neco obchazet? :smiley:

tak bych ti doporucil to hledat na jinych forech…

Ok a nahodou nevis na jakych fotech by neco tak oskliveho mohlo byt?

[quote] simaja: Ok a nahodou nevis na jakych fotech by neco tak oskliveho mohlo byt?

[/quote]

To se neptej nás, ale pana Googla. Když už chceš něco ukrást, pokus se přitom být alespoň trochu samostatný. A toho Legenda jsi vážně koupil? To ses musel docela vybičovat. Nebylo by bývalo lepší vykrást Mountfield? Měl bys to i s mapou, kolem, a sekačkou!

Ne dekuju :slight_smile: Chci si jen ten SW ozkouset… pote, pokud se me bude libit, tak koupit.

Aha. Jo. 

Mapu si můžeš prohlídnout tady

Na Legendovi bude samozřejmě černobílá. Je to sice verze Czech Topo 1 a ne Topo 50 v3, ale základní představu si uděláš. A líbit se ti bude, nic lepšího stejně neseženeš. Tady není moc co řešit. Buď chceš dobrou mapu, a pak si koupíš tuhle, nebo chceš levnou či zadarmo, a pak si sosneš tu free mapu.

Sosnul jsem mapsource, ale nemuzu nejak mapy s priponou img z gps-maps.info/ spustit. Mapsource nemam propojeny s GPS.

Když jsem loni koupil Legenda v Mountfieldu, chtěl jsem ušetřit, tak jsem si mapu nevzal. Pak jsem stravil cely den na internetu, našel i nějaký free mapy, ale nebylo to ono. Další den jsem rozbil prasatko a tu mapu si dokoupil a nelituji toho. Takže asi tak [;)]

[quote] simaja: Sosnul jsem mapsource, ale nemuzu nejak mapy s priponou img z gps-maps.info/ spustit. Mapsource nemam propojeny s GPS.

[/quote]

Nestahuj img, stáhni binární .exe soubor a z něj spusť instalaci. Pak se ti to v Mapsource objeví. 

ok, a kdybych nahodou tam chtel soupnout neco ve formatu IMG? Jinak uz jsem prisel, jak ovladat mapsource :slight_smile: super

[quote] simaja: ok, a kdybych nahodou tam chtel soupnout neco ve formatu IMG? Jinak uz jsem prisel, jak ovladat mapsource :) super

[/quote]

wiki.geocaching.cz

Hledej SW, který se jmenuje M3 

jojo ten uz mam :slight_smile: Akorat teda nevim, jak tu mapku zobrazit noo :slight_smile:

Co to m3 vsechno dokaze? Neumim moc dobre anglicky…:frowning: a na wiki je o tom pomerne malo informaci

[quote] simaja: Co to m3 vsechno dokaze? Neumim moc dobre anglicky...:( a na wiki je o tom pomerne malo informaci

[/quote]

Hm, ja taky ne a na stary kolena se to už nebudu učit :-)

Je to jednoduchej program, určitě na to přijdeš, chce se to jen trochu snažit .... 

Ok dnes to uz asi pujde… neco jsem chytl v letadle a chcipal jsem pres 14 dni jsem nemohl poradne ani dejchat a porad jsem se motal jak po osmi pivech.