Dovezl jsem si Legenda z USA za bezva peniz. Ted vsak resim, jake mapy mam nainstalovat do teto GPSky... chodim hodne po horach a chci co nejpresnejsi mapu... Bud velice levne nebo uplne nejlepe naprosto zdarma :). Daji se nejak obejit ty registracni klice k mapam? Diky moc za odpovedi :)
[quote]
simaja: Ok a nahodou nevis na jakych fotech by neco tak oskliveho mohlo byt?
[/quote]
To se neptej nás, ale pana Googla. Když už chceš něco ukrást, pokus se přitom být alespoň trochu samostatný. A toho Legenda jsi vážně koupil? To ses musel docela vybičovat. Nebylo by bývalo lepší vykrást Mountfield? Měl bys to i s mapou, kolem, a sekačkou!
Na Legendovi bude samozřejmě černobílá. Je to sice verze Czech Topo 1 a ne Topo 50 v3, ale základní představu si uděláš. A líbit se ti bude, nic lepšího stejně neseženeš. Tady není moc co řešit. Buď chceš dobrou mapu, a pak si koupíš tuhle, nebo chceš levnou či zadarmo, a pak si sosneš tu free mapu.
Když jsem loni koupil Legenda v Mountfieldu, chtěl jsem ušetřit, tak jsem si mapu nevzal. Pak jsem stravil cely den na internetu, našel i nějaký free mapy, ale nebylo to ono. Další den jsem rozbil prasatko a tu mapu si dokoupil a nelituji toho. Takže asi tak [;)]
Ok dnes to uz asi pujde… neco jsem chytl v letadle a chcipal jsem pres 14 dni jsem nemohl poradne ani dejchat a porad jsem se motal jak po osmi pivech.