mapy na pda Windowsmobile

Zdravim vsechny Kaceriska,
mam prosbu:shanim nekoho,kdo by mi poskytnul za rozumny obnos mapy na me pda Mio P560 WM6 a mio a501WM5,jedna se mi hlavne o TOPO Czech a TOPO Slovakia,ale jde mi i o Citynavigator 2011.
Potreboval bych to samozrejme i zprovoznit a popripade poradit s nejakymi triky.Jsem z Karvine,ale Ostrava neni problem.Dekuji vsem za ochotu.

koukni na google nebo warforum a máš jich tam milion

zdravim a prosim neslo by dat aspon odkaz?

google.cz a hledat warforum

A co zkusit toto: http://mobac.dnsalias.org/.

mel jsem zato,ze se zde opravdu nekdo najde,kdo mi pomuze.Prohledaval jsem diskuze ale nenasel jsem nic.Zkousel jsem i Ulouzto . cz,ale jsou tam nejake poskozene RAR a tak zase nic.Delam GC a cekal jsem,ze prave tady se dopatram k topo mapam.Michal

Mapy a programy se normálně kupují :wink: Radit jak je sehnat jinak, ti asi nikdo radit nebude. Proto jen ty odkazy, kde máš hledat.

info o mapě:
Základní mapa ČR 1 : 10 000
Základní mapa České republiky 1:10 000 (ZM 10) je nejpodrobnější základní mapou středních měřítek. Byla zpracována na podkladě topografické mapy 1:10 000 a je postupně vydávána od roku 1971. Ve vydavatelské působnosti ČÚZK jsou 4572 mapové listy; pětibarevný ofsetový tisk. První vydání bylo dokončeno v roce 1988. V období let 1981 až 2000 byla zajišťována postupná obnova vydaných mapových listů. Mapové listy vydávané od roku 1992 obsahují též body polohového a výškového bodového pole, rovinnou pravoúhlou souřadnicovou síť a zeměpisnou síť. Rozměry a označení mapových listů jsou odvozeny z mapových listů Základní mapy ČR 1:200 000 postupným dělením na čtyři díly do Základní mapy ČR 1:100 000 až do Základní mapy ČR 1:50 000. Mapové listy ZM 10 vznikají rozdělením mapového listu Základní mapy ČR 1:50 000 na pět sloupců a pět vrstev. Označení mapového listu sestává z čísla mapového listu Základní mapy ČR 1:50 000 a čísla z řady 1 až 25 podle polohy mapového listu při dělení. ZM 10 obsahuje polohopis, výškopis a popis. Předmětem polohopisu jsou sídla a jednotlivé objekty, komunikace, vodstvo, hranice správních jednotek a katastrálních území (včetně hranic územně technických jednotek), bodové pole, porost a povrch půdy. Předmětem výškopisu je terénní reliéf zobrazený vrstevnicemi a šrafami. Popis sestává z druhového označení objektů, standardizovaného geografického názvosloví, výškových kót, rámových a mimorámových údajů. Předměty obsahu mapy jsou znázorněny pouze na území České republiky.

bližší info viz zde

<Admin: odstraněny odkazy na obsah, který možná porušuje pravidla serveru. Pokud se prokáže legálnost tohoto obsahu, mohou být odkazy vráceny>

Je to z WF. Pokud něco nebude fungovat, napiš mi pm a kouknu, jestli tam ještě něco nemá.

Jseš si jistý, že to co tu odkazuješ je legální zdroj dat?

Jak se to veme.
Ale warez to není neboj :wink:

Můj upload to není, takže mi to může být jedno. Kdyby tam bylo něco ilegálního, může za to upolader a rapidshare.com, kde to je uložený

Omyl. Jestli nabízíš nelegální obsah, tak porušuješ pravidla tohoto serveru a je mi naprosto jedno, jestli to tvůj upload je nebo není.