zdravím, MapSource mi napsal takovou divnou chybu při nahrávání dvou map najedou do GPS:
"Mapová sada je přibližně 348,6 MB, ale v cíli je k dispozici pouze 1914,6 MB. Vyberte méně map a zkuste to znovu."
Dal jsem kartu do čtečky a napsalo to to samé. Netuší někdo v čem by mohl být problém. Nedá se nejde najít ten sestavený *.img soubor, že bych ho tam nahrál přímo?
Jedine co ma napada je, ze garminy maju obmedzene mnozstvo oblasti ktore moze cielovy IMG subor obsahovat. Na webe sa tvrdi ze je to 2025, ale osobne som to neskusal. Snad len ze by si prekrocil tento limit.
>Nedá se nejde najít ten sestavený *.img soubor, že bych ho tam nahrál přímo?
Da, uz som ho raz po disku hladal, nasiel som ho podla velkosti a casu vytvorenia. Potom som zistil ze mi na karte vytvorilo recycle.bin, ktory bol plny a preto nebolo miesto
Já jsem ho v okamžiku toho hlášení našel v %TEMP%\MapSource (po hlášení už je smazaný). Neměl ještě správný název (měl img1D.tmp), ten jsem musel upravit (na gmapsupp.img). A aby šel zkopírovat, musel jsem MapSource v okamžiku toho hlášení abnormálně ukončit Správcem úloh.
Edit:
Tento postup je špatný, výsledná mapa není dodělaná.
Např. místo barevných turistikých značených cest ukazuje jen tenké černé čáry s popiskem Linie.
Mel jsem podobny problem s TOPO Czech 1.2, cela mapa se sestavila (asi z peti ruznach map dohromady asi 250MB) ale prenest uz nesla, ani pres ctecku. Tak jsem odeslal problem na technickou podporu a dostal jsem odpoved, ze mam odinstalovat MapSource a zas nainstalovat. Tak jsem to az ted, po roce provedl a nic. Tak jsem to zkoumal dal a zjistil jsem, ze to dela jen TOPO Czech 1.2 ve spolupraci s cestinou v MapSource (staci prenest jen jeden region a uz se neprenese). Usmevne ze, ceska mapa a pocestene MapSource a nema se to rado. Pocestoval jsem to z instalacniho CD. Tak jsem zanevrel na cestinu, nainstaloval jsem jen anglickou verzi a ona se pri aktualizaci stejne pocestila, ale hlevne uz tu mapu nahraju. Tak pozor, pokud mate TOPO Czech 1.2, kde jste pri instalaci pocestovali MapSource a pak uz delali jen upgrade, tak tam je problem alespon u mne. Takze vse odinstalovat, znovu vse nainstalovat a hlavne nepocestovat z CD!!!
no ja jsem tam daval TOPO czech 2 pro a Austria Topo (ve ktere je jedna mapa takova poskozena i na pohled), to neslo a kdyz jsem tam daval TOPO czech 2 pro a Topo Oesterreich tak uz to slo, ale ne pres ctecku, tam to napsalo ze nenalezl ID jazyka, nebo neco takoveho, ale primo do GPS.
takze opravdu chyba v te Austria Topo.