Dobrý den, Potřeboval bych turistické mapy Sloviska pro Etrex Legend, bohužel nejsem schopný žádné free mapy nalézt. už jsem zkoušel najít nějaké open street map, např. na Mapy Zdarma pro GPS Garmin - GpsFreemaps.net - Mapy Garmin Zdarma je odkaz na slovinské mapy ale ten nefunguje, jenom na stránce je:
Index of /osm/garmin
* Parent Directory
Apache/2.2.13 (Unix) mod_ssl/2.2.13 OpenSSL/0.9.8i DAV/2 mod_auth_passthrough/2.1 mod_bwlimited/1.4 FrontPage/5.0.2.2635 Server at downloads.igorbrejc.net Port 80
a kde byla webová mapa tak nevím jak to natáhnout do gps. pomůže někdo?
je nějaký free program pro správu těch map nebo způsob jak tu mapu dostat do mapsource? Nevyznám se v tom, zatím jsem vystačil s s topo cz co jsem dostal k gps. Navíc, Etrex legend se nezobrazuje jako disková jednotka, takže nevím jak to tam bez mapsource dostat.
Jsou v podstatě dvě možnosti, buď použiješ program img2gps a nahraješ img soubor přímo do GPS, nebo použiješ program jako například M3, MSM nebo Mapsettoolkit pro integraci mapy do mapsource. (Viz např. tady)
Může mi prosím taky někdo poradit? Mám eTrex 20 a potřebuji stáhnout mapu Slovinska, kam jedu na hory. Vůbec nevim, jak se dá mapa stáhnout a potom dát do gps. poradí někdo? S počítačem moc neumim.