Mapy - statistiky

Ahoj, můžete nám prosím poradit, jak se v profilu na geo.com vytvoří statistiky nalezených keší?? Je někde český návod, jak postupovat? Máme PM, ale nevíme jak správně postupovat, protože anglicky neumíme.

Díky moc!

Někde tady je vlákno "Statistiky na jedno kliknutí" - je to malý soft, kterému předhodíte MyFinds PQ a on to vygeneruje. Hledejte.

Děkujeme…A jak získáme z PM účtu PQ?

Dodatek: http://software.macek.cc/GSBuilder.php
MyFinds PQ: Klikněte na svůj nick vpravo nahoře, potom vpravo dole "Premium Features" a "Build Pocket Queries", pak sekce My Finds "Add to Queue" a měly by přijít na mail … Někdy hned, někdy za tři dny …

Takže s křížkem po funuse.

I já děkuji za tyto informace, už déle jsem přemýšlel o statistikách do profilu, ale nechtělo se mi hledat mezi spousty příspěvků a hlavně jsem myslel že budu muset nastavovat GeoGet nebo podobně. Díky

Nemůžeme si pomoct, ale sekci My finds tu prostě nemůžeme najít…asi jsme paka :smiley:

Samozrejme je treba hledat na geocaching.com

Tady

Tak různýma klikama jsme našli, to co jsme najít měli. Teď už to nějak dostat do toho prográmku. Zatím děkujeme.

Parádní, ještě jednou děkuji. Statistika je hotová, jen jsem nenašel vše, co jsem viděl u jiných kačerů, ale to je asi tím, že používají jiný program.