Muzete mi nekdo poradit, kde a jak lze prijit k mapam (nejlepe rastrovym) vychodniho pobrezi USA? Pouzivam PDA a Ozi CE.
pokud jde o legalni cestu, tak jedině přes nějaký e shop?
IMHO by ti teda vektorove k ozimu byli prd platné ![]()
Souhlasim, ze vektorove mapy jsou mi naprd, ale v nejhorsim pripade bych je mohl prevest na rastrove (alespon cast). Spis jsem myslel, jestli nekdo neprevadel nejake mapy z papirove podoby, protoze v zadnem e-shopu jsem nenasel zdroj rastrovych map.
Co topo USA 2008? A nebo maps.google.com a poskladat si je. Je to sice na dyl, ale mas je a jestli nejedes zitra, tak do tydne si to poskladas (jsou na to to programy a i ti to ocejchuje). Zkousel jsem i mapy.cz, ale tam ma problem s ocejchovanim, neb jsme neprisli a nenasel sjem nikde kolik je levy dolni roh. Ta topo je na DVD, odkazy najdes prez hledani, aktivace je na tobe.
Myslis tu do Garmina a pro MapSource? Hmm, tak to je jedine co jsem nasel. Je vektorova, ale v nejhorsim pripade by se dala prevest. A pokud jde o to pospojovani, tak to me taky napadlo, a asi u tehle moznosti skoncim, ale bude to prace jak na kostele. Zminujes nejaky programu pomoci ktereho by slo praci castecne zautomatizovat, co je to zac?
Ak by si na PDA rozchodil Garmin Mobile, tak by slo pouzit aj vektorovu mapu.