Ahojky kacata, mam malinkej probik a to ten ze mi za boha nejde nahrat mapa s odlovenyma krabicema v profilu, mohl by mi nekdo polopaticky a laicky vysvetlit jak tam zprovoznim sve odlovene kese tak, aby se mi zobrazily??? Dekujuuuuu ![]()
V čem je problém? V profilu na gc.com mapu s nálezy z gc.cz máš.
Jestli myslíš nahrání svých dalších nálezů do mapy na geocaching.cz, aby se ti pak zobrazily v té mapce, co máš v profilu, tak postup nalezneš tady.
Musíš k tomu ale mít jako browser Firefox.
-
Přidání bookmarkletu do záložek docílíš tak, že klikneš pravým myšítkem na MyFinds do txt.
-
Potom klikneš na ten druhý odkaz na stránce a otevře se ti stránka s nálezy (pozor, nejdřív se musíš ve firefoxu přihlásit na geocaching.com a zaškrnout při tom Remember me).
-
Nakonec vybereš v prohlížeči (na stránce, která se ti otevřela a bude nadepsaná "My Geocaching Logs (All)") z nabídky soubor - uložit stránku jako…, vybereš, kam se ti má texťák uložit, zadáš název a úplně dole v okně zvolíš "Uložit jako typ: Textové soubory".
Pak již tento soubor nahraješ na geocaching.cz podle návodu.
Helou, tak zase se ozyva jedna nezkusena lama a pta se, proc se ji za boha nezobrazuji vsechny nalezene kese na mape nalezu v profilu???
Jsem z toho uz docela nestastna, mapu jsem smazala a znovu nahrala, to same jsem udelala s nalezama a porad se mi zobrazuji nalezy pouze v libereckym kraji a kousku turnovska :([color=red][/color]
tak po vypadku serveru jsem si vsiml, ze to nejde, asi je spadne nakonfigurovane PHP:
Fatal error: Call to undefined function imagecreatefrompng() in /var/www/geocaching.cz/www/mapacr.php on line 64