Mapy z Mapsource do Garmina

Nejdou mi stáhnout mapy do Etrexu legend. Mám připojení kabelem seriovým, hlásí že došlo k chybě při přenosu. Dají se nějak smazat všechny mapy Garmina? Pro kešky z GC používám Google chrome a rozšíření. Chybí mi nějaký prográmek v PC? Přeinstalovával jsem systé,. Díky za rychlou radu.

Do Legenda slo pokud se nemylim nahrat jen 8M map. Neumel routovat, takze jsem v Mapsource vypinal routovani, aby se tam veslo vic map.
Jinak kazdym nahranim mapove sady se automaticky nejprve smazala ta v Legendu.
Do tech 8M se nevesla ani pulka republiky…
Zkontroluj si, pry vybrani mapovych segmenutu dole celkovou velikost pred nahravanim…

Tak kešky ze serveru GC mi to stahuje v pohodě i když do mapsource natáhnu seznam heček ve formátu gpx. Ale když chci stáhnout mapu, tak to řve, že při přenosu došlo k chybě…Dřív to chodilo OK, teď má jiné PC a Windows7 poraďte..díkas:(

Tak mi to vždycky zařve pokaždé na jiných % při přenosu dat, že je chyba při přenosu. Máte někdo nějakou radu? Přenáším cca 2MB dat.

Zkoušel jsi pustit Mapsource v režimu kompatibility (odpovídající systému, na kterém to dřív fungovalo)?

me jede MS na W7 dobre…
verzi MS mas stejnou jako na starym PC nebo novejsi?

Verzi jsem si stáhnul tu nejnovější..

Zkoušel jsem i připjit nejřív Garmina a pak teprve spustit MS ale kouslo se to na 46%, jindy zase na 25% je to různý. Dřív chodilo normálně, teď připojuju přes seriovou redukci, k ní bylo CD s ovladačem pro Vistu. Soubor *gpx se stáhne do kešky z MS normálně, ale mapa nejde, takže mám vše bez mapy jen podle kompasu.

No rozdil je tedy jen ve velikosti, resp. casu, ktery je potreba na prenos.
Podivej se na odpojovani portu pri necinnosti. Jak ve WIN, tak i v Biosu.
Nekdy to nepozna, ze se neco prenasi, a vypne to port pro usporu energie… :wink:

Co mi z toho plyne, jak mám postupovat, je to děsná otrava..:@