Mapy

zdravím tvůrce geogetu..
je to super prográmek a umí moc věcí a co se týče statistik, nemá to chybu..Jen bych se chtěl však informovat, zda by nešla dodělat mapa afghanistánu? i s provinciemi? jelikož nejsem programátorsky zdatný:( obracim se na vas, kdokoli kdo by mohl jakkoli pomoci;) takže předem moc děkuji, kdyby tato realizace byla nějak možná :wink:

Vlastni GeoGet zasne mapy nema. Pokud se ti jedna o mapy ve statistice, pak to neni veci GeoGetu, ale GgStatu.

Rekl bych, ze Afghanistan neni u nas tak kacersky frekventovana zeme, aby ti s tim nekdo pomohl jinak nez radou. Budes se o to muset pricinit asi trochu sam. Cely ukol je rozlozitelny do samostatnych ukolu:

1. mapa uzemi s oznacenim hranic provincii (tady jsem na tom skoro stejne jako ty, takze moc nepomuzu)
  2. prirazeni TAGu provincie ke kazde kesi daneho statu. Na to existuje pro CR a par dalsich statu makro pro GG, ktere neni problem modifikovat, ale zasadni problem jsou ohranicujici polygony tech provincii. Jak je budes mit, staci makro spustit, ono priradi spravne TAG a ten muze vyuzivat GgStat.
  3. GgStat poskytuje nastroj, jak rozlisit okresy/provincie obecne (ReadCountry, ReadCanton, ReadState). Umi nacist jejich kody z TAGu a vytvorit prikaz pro generovani tabulky ci mapy (FindsByCanton[Pie|Table|Map], FindsByCounty[Pie|Table|Map]). Ukazky pouziti jsou v dokumentaci GgStatu.

Jasněěě, že jsem měl namysli GgStat..omlouvám se :smiley: mno, právě že není tak kačersky navštěvován, počítám, že jich několik dovezu, tak mě jen napadlo, zda by to nějak nešlo :wink: ale tvé rady beru na vědomí a zkusím se na to podívat :wink: třebas se to nějak vyšpekuluje s těma polygonama :wink: ale každopádně moc děkuji za tvoji odpověd…s pozdravem mpetris

Splněno:p
po menších úvahách a pomoci propojení Gsak a GgStatu vznikla na mých statistikách i mapka Afghanistánu..
Děkuji za pomoc kolegy haluzbikera;)

Nemyslim, si, ze tahat do statistik vytvorenych necim jinym nez GSAK mapy GSAKu je koser. Takto by to tedy fungovat nemelo.

PS.: Prosim, propoj si spravne zdejsi profil s profilem na gc.com.

Jen pro info: MoZiGo taky pouziva ve svych mapkach API z Geocaching.cz, ktere ma v adrese "ggstat". Ale jako echt problem bych to asi nevidel. Pokud je to api verejne… ?
http://www.geocaching.com/profile/?u=klama

:slight_smile: Bylo by prinejmensim fer to tam napsat a nechlubit se cizim perim. Pokiud to tedy neni v rozporu s licenci. Coz u gc.cz neni, u GSAKu nevim.

Presne jak pise HaLuMa - rozdil je v tom, ze GSAK je placeny. Ne vse, co je zverejneno na internetu, je volne k pouziti. GSAKovou licenci jsem nezkoumal. Ale jsme mirne OT, je to na jine tema, ktere nepochybne my nevyresime. Jen jsem chtel upozornit na to, ze to vlastne nevyresil, ale obesel.

Eeee, nikdo se tady ničím nechlubil, grrrrrrrrr, pokud Vám to tak přišlo,…klaním se k zemi a žádám o odpuštění :expressionless: a i když měl tady kolega pravdu, že jsem to vlastně "obešel", tak i tak jsem z toho měl jen radost..tak se nezlobte za vyjádření radosti:( jinak to ještě prostuduji… a samozřejmě i dopíši, aby to bylo fééér :wink: děkuji Vám za připomínky B) zkusím vše napravit, ať nejsem bitej jak žito:@:D:p

To chlubeni nebylo na tebe, tak se necil.