MarcánCi vybagrovali 600

Gratuluji k šesté stovečce.
Vidím, že mi ten náskok stačit nebude - po takovém bagrování budu za chvílku o dvě stovky pozadu. :wink:
Navíc si Martin nadělil tu šestou stovečku k narozkám, tak ještě jednou gratuluji a přeji hodně takových úspěšných dnů.

Také se přidávám ke gratulaci k dosažení šestistovky i k narozaninám! A taky dík za super squash v Ostravě, musím potrénovat na příští ročník, abych byl vyrovnanějším soupeřem. :slight_smile:

Výborný. Gratuluji. Ale přece jen 200ks/georobotek vypovídá že je třeba efektivitu ještě vylepšit anebo zvýšit počet georobotků.

[color=blue]Blahopřeju! Už jsem sice vstal z gauče, ale vydržet vaše tempo je teda zabíračka…:wink:

Taky Martinovi přeju vše nejlepší k narozeninám…, na ty roky vypadá dost dobře, že jo…:D?

Ivo a spol.[/color]

Také se připojuji ke gratulacím.:slight_smile:

No ono s temi georobotky se Vam to cachuje. Ve mestech neni mozne s Vami drzet krok.

Tak at Vam vydrzi chut k teto zabave a at se pocty georobotku rozrustaji k Vasi radosti :-).

Když jsem dnes ráno viděl tu smršť nových keší, byl jsme rád, že jednou můžu gratulovat nejen k nalezeným, ale i k založeným keším. Já prostě raději blahopřeji k natočení dobrého filmu než k mnoha návštěvám v kině. :slight_smile:
Takže upřímně gratuluji.