marekl 300

Marku, kurňa, jak si to představuješ?? Těsně před dvoustovkou jsem tě předstihl, pak jsi byl o krůček za mnou, ale cos předvedl v poslední době, to je teda síla, na to nemám pádnou odpověď :o))

Takže hodně elánu do dalšího lovení, díky za články na navigovat.cz i jinde, už se těším na další :o)

No jo - ta poslední stovky byla poměrně rychlá, blahopřeju a jsem rád, že si můžu všechno důkladně prohlídnout na cache stats :wink:

To se má takhle. Už od Blair Witch, kterou jsme odlovili s Abakem a Študym, čekám tuhou zimu - mráz, sníh, vítr. Prostě nevlídno. Proto dělám zásoby na měsíce, kdy budu sedět doma a číst nanejvýš logy na GC.com. Ale zima stále nikde a takhle to dopadlo :slight_smile:

V Brně mi navíc zůstaly zejména těžké multiny a mysterky, které si střádám na horší časy. Anebo právě na zimu, kdy vystrčím nos se spočítanými souřadnicemi a po jedné cachi honem domů. Proto jsem v poslední době vsadil na Metodu spanilých jízd Dr. Mitáka. O víkendu se seberu, vyjedu někam za Brno a tam vysbírám zajímavé kešky. A jde mi to už nějak rychleji než dřív :slight_smile:

Gratuluji a přeji mnoho hezkých zážitků při dalším hledání.

Priodavam se ke gratulacim a preji hodne dobre zabavy i nadale!

Blahopřejeme k dosažené metě. Příliš nevěříme Tebou proklamovanému zimnímu spánku. Zimní příroda má své kouzlo a řada keší je hledatelná i ve sněhu.