marekl - tisícovka

Měl jsem tu čest být dnes u toho, když marekl našel svoji tisící kešku - exit 104.

Možná se vám bude zdát trochu škodolibé, že to byla zrovna marošova keška.... a skutečně. Měli byste slyšet Marka: "Je mi jedno, jaká to bude keška, hlavně ať je marošova."[;)]  Ne, tak to skutečně nebylo, byla Markem ohodnocena jako velice pěkná a vyhovující [:)]

Ještě jedou gratuluju a díky za všechno, co pro nás děláš - zakládání kešek, provozování prakticky altruistické taxislužby, geonovinářská a vzdělávací práce a tak dále [Y][Y]

Hodně štěstí a zábavy do dalších tisíců [D][^]

Moc moc moc gratuluju a vítám v pavilonu!

K takovému čísílku se patří pogratulovat. Ať se Ti daří a hodně zábavy při hledání.

P.S. Ten Exit 104 jsme dělali ve čtvrtek.

Takže ještě musím pogratulovat i tady, že ? [;)] GRATULUJU !

Je to jasný, udělal si to jen si poodjel od nás! Měl si strach z pupenda nebo hobla! Co?[:D]

Tak gratuluju alespoň takto, je to kus práce. [Y] 

Gratulujeme, Marku…

Poté, co jsme si včera zpestřili cestu dálnicí D1 právě Markovou zásluhou si jistě sluší pogratulovat a ta tisícovka si to zaslouží dvojnásob.Takže móóóc gratuluji.

Boris 

Skvela zprava! Moc gratuluji a vitam v klubu.

Gratulujeme Marku, jak to jenom stíháš?! Takže za čtrnáct dní 1100 [D] a na Mikuláše 2000??? [8-|]

No co toto, teda..[8o|]..nemám slov. Co ty informace, že víkend budeš doma v roli vzorného manžela, maximálně návštěva rodičů. A teď sleduji ty sklizně!!! Ale samozřejmě také gratulujeme [^] (i když to ze mně leze jak z chlupaté deky). [:D][A]

Gratulujem k skvelej mete a nech sa dari aj nadalej [H]

Tož toto je super číslo. Gratulujeme! [^][G][au]

Velka gratulace.[Y][Y][B][B]

Gratulujeme, nadhera.

Ouuu, jen si na chvilku davame mensi pauzu a uz te mame zasebou [:@] No nic jeste ze se nehraje na body [:P] , takze marku zasilame gratulaci [Y]

To byl hukot, ty poslední týdny. Gratuluju a ať se daří i nadále [;)]

Parada pane. Jsem rad ze jsi ten litr dal na me skrejsi. Takze gratuluji, ale zadny flakani makat at je na dalsim pivu co zapit

Další na Moravském GeoOlympu. Začíná tam být těsno. Blahopřejeme.

Člověk na dva týdny vypadne od PC a tady se dějí věci... Gratulujeme k tisícovce a díky za tvé keše na Brněnsku a u dálnice...