maros251 #1800

Velká gratulace z okolí Blanska. :wink:
Pěkně nám to tu v regionu také vysazuješ!
Díky.

Mistře, dovolte mi před Vámi smeknout. :slight_smile: Budu si asi muset najít jiné zaměstnání, aby bylo více času na to kešování. :D:D

Gratulace z jihu.

Nenápadně si požírá jednu krabičku za druhou a na jednou … Ty Libore ohlédni se ! :smiley:
Marku gratuluju.

No u teto gratulace nemuzeme chybet. :smiley: Gratulujeme, at se ti dal dari a tesime se na dalsi tvoje kesky :wink:

Marku, prestoze vim, ze uz jsi zase o dalsi pulkilecko dal ( a jeste jednou dik za to pohodovy pulkilecko s tebou ), zpetne gratulace touto formou k tomu krasnymu poctu !

[color=blue]To už je úctyhodné číslo, blahopřejeme!

Ivo a tým [/color]

Jsem moc ráda, že Ti můžeme gratulovat k takovému krásnému číslu!
A jsem o to raději, že Tvé nálezy jsou vyváženy skutečně úctyhodným číslem Tebou založených keší, takže zároveň připojuju i díky za zábavu pro nás všechny ostatní.

Mooc krasne cislo a jiste bude jeeste hezci. Tak at se ti dari a diky za ty zalozene.

Po přečtení doktora nevím jestli teda gratulovat k osmnáctce nebo devatenáctce. To je vlastně fuk,…gratulujem parde! B)

Hohoho! To je teda fofr. Pri tehle rychlosti to bude dvoulitr do Velikonoc! Gratuluji!

I ja se pripojuji s gratulaci. At pixlicky pribyvaj pohodove i nadale!

Moc moc gratuluju!!! Ty to teda bereš hopem… doufám, že až zavítáš na sever, dáš o sobě vědět :wink:

Gratulovat Marošovi, je jako bojovat s větrnými mlýny. Je to nestihačka, vždyť už se blíží další stovka B). Tak, ať se stále daří.

Tak to je opravdu hezké číslíčko. Blahopřeji!