Marwill CZ #300

Timto gratuluji Marwilovcum k jejich 300. nalezene cachi. Oslavili ji s gracii - FTFkem. Preji jim, aby nasli jeste spoustu cachi a hlavne aby je jeste hodne dlouho geocaching bavil tak jak je bavi. Protoze diky tomu mam moznost se s nimi setkavat coz je mi hodne prijemne.

Jsem rad ze dosahli tohoto milniku - jen to ukazuje silu naseho DRAMA teamu na Czech Geocheck a zvysuje to respekt vuci nasemu teamu [H].

Taky se pridavam s gratulaci a preji at potkavate stale hodne kvalitnich mysterek, ktere lustite pomalu za pochodu :slight_smile:

Wildo, gratulace. Ten pátek nemůžeme přežít [;)] Jen tak dál…

No, koukam, ze jsem se dostal do elitniho slaviciho klubu na VGP - takze Marwillovci, preju hodne energie do dalsich kesi a budu se tesit, az se zase nekde na FTFku potkame - tentokrat to snad stihnete, ne jako na Piditelsky… [;)]

Gratuluji k pekne kulatemu cislicku !!!

Moc gratuluju, jen tak dal !! Klobouk dolu pred vasi rychlosti pri lusteni mysterek !!

Teda vy jste se v tom Perníkově všichni nějak rozjeli… asi tam budu muset dojet udělat pořádek [;)] Moc gratuluju a děkuju za Tvoje vydařené mysterky, které mi nedají spát. A poslední dobou mi pořád nějak pípá v uších [:S]

Wildo, jeste jednou gratulace touto cestou a tesim se, jak ji vecer zapijem !!!

Tímto se také přidávám ke gratulaci. Jen tak dál…

Taky se pripojuju ke gratulacim, Vildo a Lenko, at to priskakuje stale  a vic a vic[;)]

Take moc Marwillovcum gratuluji. Vcera jsem se po nich zvecnil jako STF na PPM#10, coz me docela po 3 dnech od jejich FTF prekvapilo (cekal jsem minimalne nekolik dalsich nalezcu takto 4 dny po zalozeni). Asi rychlost, s jakou jste FTF s timto jubileem na teto cache dosahli, paralyzovala ostatni cachery z Pardubicke oblasti [:)] Jen tak dal!