Maskování logování

Zdravím, zajímalo by mne, jestli maskujete i logování?
Vyzvedávání a skrývání cachí je maskování samozřejmostí, ale skrývat to, že si něco píšete do bloku mi už příjde zbytečné, ne?
jaký je váš názor?

No přímo do logbooku v keši jsem stručný. Ale na netu se rozepíšu. Tam už si dávám dost pozor na to, abych nenapověděl. U složité mysterky se o téma jen tak "otřu".

U mě nejde o skrývání zapisování, ale o to, být u té činnosti s rozloženou krabkou někde na zídce pokud možno nenápadný. Přesto si mnohokrát připadám jako pštros s hlavou v písku.

ja myslim, ze ma na mysli fyzicke schovavani se pri logovani. :wink:

ja se teda pri logovani neschovavam, neni nic vic napadneho, nez se snazit delat nenapadneho, ze mam v ruce krabici, notes, razitko a neco pisu :smiley: to kazdy hned civi, co to clovek dela tajneho a nekaleho :slight_smile:

jo, a pri logovani na netu se taky neschovavam :wink:

Záleží na tom, jak je keš ukrytá. Pokud je to na místě, kam není vidět nebo tak, loguji přímo na místě samotném. Jinak ale ve valné většině případů poodejdu někam dál na místo, kde nebude nápadné, že si něco píšu. No a tam pak v klidu zaloguji… Myslím, že je méně nápadné, když si někdo na ulici něco píše, než když si "nenápadně" zavazuje tkaničku u sklepního okénka s druhou rukou uvnitř :smiley: Jo a pokud jsem na místě autem a to je někde poblíž, jdu v klidu logovat do tepla a sucha geovozu.

Ty nemáš komp pod postelí? :wink:

Ne, já mám notebook v posteli. A při logování ho přikrývám peřinou. :smiley:

Jo, taky vždycky tvrdím, že loguju. To je dobrá výmluva :slight_smile:

Jo, tak dle příspěvků, to někdo nepochopil, myslím skutečně fyzické nalezení cache a logování do logbooku…
většinou chodím po praze, ale "poodejdu" jen pokud je v blízkosti nějaká možnost logovat na rovném prostoru, jako stůl, či tak, jinak logovat hned před místem cache na koleni, nebo logovat na koleni za rohem mi přijde úplně stený :smiley:

No, aspoň pár kroků vždycky poodejdu. Mikrošky strkám do kapsy a větší loguju opravdu o kus dál, spíš kvůli případným dalším kačerům, aby si mohli taky vychutnat to hledání. Nezasvěceným je totiž úplně jedno, že si někde něco píšu a co mám při tom kolem sebe za čurbes.

Když už najdu krabičku…: tak parkuji-li blízko, šup do pohodlí a tam v klídku vybalím a zapíšu. Pokud parkuji dál, neskrývám se, zapíšu položeně na koleni, parapetu či jinde, zabalí a nenápadně odložím kde jsem vzala.

No ale doma…, zhasnuto, zatažené žaluzie, notes pod peřinu a hlavně…, vypnutý zvuk :smiley:

Jo, jo, v tomhle veku se to uz da pochopit :wink:

no co, co…
taky už nejsi žádný štěně :wink:

jak jsem nedávno řekla kámošovi: "my, co je nám okolo třiceti" a u toho hodlám zůstat, nikdo přeci neurčuje jak velký to kolo je, že… B)

záleží na místě a situaci, většinou lovíme v přírodě a tam se schováváme málokdy. Ve městě když je přemudleno, tak se snažíme trochu poodejít.

Heč a to my na Barrandoffě pod postelí jeden máme :slight_smile: Starý notebook, co teď slouží v důchodu jako router.

To záleží, jak je ta keš skrytá. Jeli to v místech, kde jsem schován a kam není vidět tak, loguji přímo na místě. Jinak ale většinou poodejdu pár kroků někam dál, kde to není tak nápadné, a tam zaloguji. Druhým, je úplně jedno jestli si na ulici něco píšete, ovšem podezřelé je pokud něco někam strkáte.

S logováním nebývá problém. to se vždycky nějak schovám ale vyzvednout a zase schovat kešku to bývá někdy docela problém.
V Kašperských horách jsem lovil multi mikro a musel jsem půl hodiny předstírat velký zájem o strom a kostel, protže se kolem pořád potulovalo spousta mudloněmčourů.