njn, to byl náročnej kombajn :D:D Zkusím překecat našeho řidiče, neb mám podobně vyzobaný okolí, že - s parkingem by to neměl být problém, anžto jsme v placeným areálu, tak na flek pro auto rozprostřem záložní stan a bude to…
Za MH kliku se na pivo těší wmh & surovecmh…
Zdravim … chtel jsem se behem roku ozvat a pripadne se nejak domluvit na vyletu do tvoji domoviny … ale uplynuly rok byl rychly, zmateny, tvrdy a nemilosrdny … (snad jeste vice nez vetsina minulych ) … rad te uvidim, pokecam a pokud vyjde nejaky vylet, tak budu o to radsi …
Zdravím, také jsem se právě jal zakládat nové téma.
Každopádně bych Vás rád pozval na svou jednoduchou mysterku "Metalová" ve Zlíně u MoR Café (http://coord.info/GC28VBT).
No a na "hlavnim" MoRu budu taky, takže se muzeme srazit. Akorát z vizovic mi chybí jenom Zámek a finálka je jak na potvoru umístěná v zahradě, která je během festivalů uzavřená.
Nějakému výletu se nebráním. Ale spíš směr Vsetín, bo su ze Zlína, takže tam už je všecko odloveno.
A vzhledem k tomu, že už se to blíží mílovými kroky, kdy a kde?
Poznávací znamení? (Třeba, nemetalové triko? )
\m/
Edit: Určitě s nebojte napsat o help, rád příp. pomůžu.
Jedu ve čtvrtek ráno z Brna, po cestě mám naplánováno tak 16 keší a zatím volné auto. Jestli má někdo zájem, dejte vědět.
Jinak v areálu MORu si nedokážu představit, jak se potkat. Já už tam párkrát byl a hledat známého ja tam docela problém.
No nicméně kdyby náhodou někdo přebýval ve stanovém městečku na hřišti u školy, můžete se podívat po stříbrné Oktávce s ještěrkou na zadku
také jedeme letos se ženou už ve čtvrtek kolem 15 hod.Kdyby měl někdo zájem 2 lidi můžeme vzit z Olomouce nebo někde po cestě.
Potkat se můžeme třeba na pravé straně (čelem k podiu)hlavního podia někdy když bude přestávka , bývá tam volněji. Jinak budeme na louce nad arealem a máme červenej focus s ještěrkou vzadu.