Masters of Rock - Vizovice

Přiznejte se, kdo taky kromě cvrkotu ptáků za ranního kuropění občas podlehne vábení těžkého kovu a dá zabrat krčnímu svalstvu? :wink:

A když už se utrhnu a budu se drápat na nedalekej kopec, uvítal bych společnost kolegy, případně v areálu dát plzínku a pokecat…

Něco málo v okolí je, ve více lidech se člověk snáz vyhecuje :wink:

Venomacek

EDIT: pojedu ve čtvrtek ráno z Prahy, jedno místo volné (nechci jet v pěti) návrat neděle, spíš odpoledne.

Citatelum tohoto vlakna doporucuji k prostudovani nasledujici mysterku, neni to zas tak velkej offtopic :wink:

http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?guid=0fb38c44-f157-4e18-85ce-67065571adc9

Zrovna jsem chtel zakladat podobne vlakno :slight_smile:

Na MOR budu sam a bez auta, takze na pokec zajdu rad … jediny problem je, ze v blizkem okoli mam z lonskeho roku odlovene temer vsechno.

Takze na nejaky vzdalenejsi dopoledni vylet bych zajel … pripadne na pivo kazdopadne :).

Vzdálenější výlet… to asi neklapne.. a) hladina se musí přikrmovat b ) letos tam bude pakárna s parkingem, kdo odchází, místo ztrácí :@

njn, to byl náročnej kombajn :D:D Zkusím překecat našeho řidiče, neb mám podobně vyzobaný okolí, že :wink: - s parkingem by to neměl být problém, anžto jsme v placeným areálu, tak na flek pro auto rozprostřem záložní stan a bude to…
Za MH kliku se na pivo těší wmh & surovecmh…

Na MoR razim určitě a taky bych dal 3xP.Pivko,pokec,poklady.Jen v pátek dopoledne a část odpoledne budu v Trenčíně.

Zdravim … chtel jsem se behem roku ozvat a pripadne se nejak domluvit na vyletu do tvoji domoviny … ale uplynuly rok byl rychly, zmateny, tvrdy a nemilosrdny :wink: … (snad jeste vice nez vetsina minulych :wink: ) … rad te uvidim, pokecam a pokud vyjde nejaky vylet, tak budu o to radsi …

Co malej "minieventik" na Masteru? Pokec, pivko …
Bude tam nekdo?

Bohuzel … letos jsem trosku o navsteve uvazoval, ale nakonec v sobotu odjizdime barvit Balkan a slezt Musalu a Olymp … takze snad pristi rok :slight_smile:

Tak další nemilosrdný rok je za námi…:wink: Navíc letos i já poruším dlouholetou tradici a bohužel bude tento MOR i beze mě. Tak kdo jede, užijte si to!

Zdravím, také jsem se právě jal zakládat nové téma. :slight_smile:

Každopádně bych Vás rád pozval na svou jednoduchou mysterku "Metalová" ve Zlíně u MoR Café (http://coord.info/GC28VBT).

No a na "hlavnim" MoRu budu taky, takže se muzeme srazit. Akorát z vizovic mi chybí jenom Zámek a finálka je jak na potvoru umístěná v zahradě, která je během festivalů uzavřená. :frowning:

Nějakému výletu se nebráním. Ale spíš směr Vsetín, bo su ze Zlína, takže tam už je všecko odloveno. :smiley:

A vzhledem k tomu, že už se to blíží mílovými kroky, kdy a kde?
Poznávací znamení? (Třeba, nemetalové triko? :stuck_out_tongue: )

\m/

Edit: Určitě s nebojte napsat o help, rád příp. pomůžu. :wink:

Ja jsem tam od ctvrtka, ale asi patek bude rozumnejsi. kazdopadne odesnama SZ s kontaktem. :slight_smile: Uz mam cestovni horecku!:slight_smile:

Jedu ve čtvrtek ráno z Brna, po cestě mám naplánováno tak 16 keší a zatím volné auto. Jestli má někdo zájem, dejte vědět.
Jinak v areálu MORu si nedokážu představit, jak se potkat. Já už tam párkrát byl :smiley: a hledat známého ja tam docela problém.
No nicméně kdyby náhodou někdo přebýval ve stanovém městečku na hřišti u školy, můžete se podívat po stříbrné Oktávce s ještěrkou na zadku :wink:

také jedeme letos se ženou už ve čtvrtek kolem 15 hod.Kdyby měl někdo zájem 2 lidi můžeme vzit z Olomouce nebo někde po cestě.
Potkat se můžeme třeba na pravé straně (čelem k podiu)hlavního podia někdy když bude přestávka , bývá tam volněji. Jinak budeme na louce nad arealem a máme červenej focus s ještěrkou vzadu.

No v arealu to je dost sci-fi :D, spis jsem myslel obidek u Maxe nebo tak neco.

Na obed jsem byl ve Vizovicich dvakrat a to se nehodi, jedou tam na co nejvetsi zisk, takze odflakle porce a hned te vyhazuji… :frowning:

asi myslis jinou hospodu, tahle je asi jedina ktera je fer, ale je tam furt narvano. Ta vedle cukrarny, chodim tam uz 4ty rok :wink: