Matrix - nedele 19.4. odpoledne

Nechcete nekdo tuto nedeli vyrazit do Matrixu? [cache]GCXZMK
[/cache]
Driv jak po obede ale nemuzu:-(

ahoj, mozna bych se pridal, jsem zakously u treti stage

Jedete na ní na kole nebo pěšky? Já jsem odchodila asi 5stáží a teď nevim jak se odpíchnout dál. Pěšky bych se přidala ráda.

Popřemýšlím o tom a podle plánů a situace se ozvu :slight_smile:

pesky. Mam jen silnicaka a to se tam nehodi

ja jsem tu prvni cast odjezdil kolem lesu sluzebni karou, a cim jsem byl nestastnejsi z nenalezu, tim rychleji jsem jezdil…

kolo nemam, takze jsem alternativne pouze pesi hledac…

problem bude ze mame kazdej jiney pocet kompletnich stage…

Ja tam jeste nebyl a eda taky ne –> jdeme od zacatku.

Sraz ve 14:00 na vychozich souradnicich

tak to se asi taky pridame, 14:00 na startu

Blíží se moje cache číslo 300 a tohle by mohla být ona…

helejtesee, tolik lidi snad ani klaanovicky lesik nepojme ;))

Ja si ji taky setrim jako 200:-)

V nejhorsim nas rozdelime na skupinky…:slight_smile:
Ona stejne pulka neprijde…

V tom "MY" jsem i já, že jo ? Dobře tati, budu tam :smiley:

Ja se nejspis taky pridam

taq jsem si dal dneska dopoledne mensi predtreenink, stravil jsem dalsi hodinku kolem jadra a propadl do o neco hlubsii depreeeze! :wink: takze na to zitra jdeme.

Je mezi Vami nekdo, kdo se taky zakousl u jadra systemu a kralika, nabuchadonozor a vstup do matrixu uz ma za sebou?

ja tam jenom nakoukl na start a tim skoncil. Takze nevim vlastne vubec nic - uz se tesiiiiim:-)

Právě jsme odtamtud přišli - taky skupinka, ale asi ne tak velká, jen malý skautský oddíl, z toho tak 3-4 kačeři a já jako moudrý vlídný doprovodný stařec… :slight_smile: První poznatek - mrtvá svině strašně smrdí, ještě, že bylo docela chladno. Druhý poznatek - kolo je velkou výhodou, zejména, když se občas musíte vrátit… :slight_smile: Ale neklesejte na duchnu, slovili jsme! B)B)B)

Tak pokud nebude pršet, jdu určitě a beru kolo, stejně jako dengler1 a ty,ty,ty & familly (z tajných zdrojů je reálná šance, že možná zcela výjimečně opravdu bude k vidění i "& familly" :D). Takže pokud ještě někdo plánuje bicykl, ve 14:00 čekáme :slight_smile:

Ja kolo neberu uz vzhledem k tomu, ze takova byla puvodni domluva…

kolo taky neberu,nemaaam. budu jezdit kolem lesa kaarou.