Tak pry dneska doslo ke slavnostnimu nalezeni dvojnasobne kulate kese Spionska pany matym a Pitrem. A pry doslo i na dort
Gratuluju!!!
Ha, to to dlouho netrvalo! Blahoprejeme!!!
M + 3 geogirls
Blahopřání oběma geokolegům. Pitra vítáme do klubu pštistovkařů. Podle Dorcadiona jsme všichni adepti na rezervaci v pavilónu 22. Bude tam vybraná společnost. Pitrova “Výzva”, kterou jsme měli doslova na dosah, ale nedosáhli na ni, je pro mne stále výzvou. Pánove, nechť Vás šipka magického reciveru neomylně vede ke všem životním cílům.
taky se pripojuju ke gratulantum
Blahopřeji z úrovně okresního přeboru hráčům 1. ligy a extraligy.
Moccc!!! Gratuluji!!!
Susedovi Pitrovi som mal moznost poblahozelat dnes rano osobne, Matymu gratulujem aspon takto na dialku ![]()
Dekujeme s Matym za projevene kondolence, patricnou fotodokumentaci porizenou za ucasti skoronatarky ceskeho geocachingu si muzete prohlednout zde: Geocaching
Vylosovane kesky jsou platne pro aktualni sazkovy geotyden. Vyherci si po konzumaci dvou Bohemian brutu geneticky poblahoprali na Romeove kesce na Petrine.
No trochu s krizkem po funusu ale o to uprimneji gratukuji a je skvele, ze jste pojali oslavu ve velkem stylu. Chlapi jen tak dal.
Také se připojuji k blahopřání, je to skvělé.
To uz je peknej vysledek. Gratuluju, jen tak dal.
Pripojuji se ke gratulacim.
At vam to obema dal dobre hleda a zaklada.
I ja vam gratuluju a preju stale dost satelitu nad hlavou a dalsi nove kesky nejlepe primo pod okny vasich bytu :-))) !!!
Také gratuluji svým dvěma přátelům, i když dosti opožděně. Snad mi budiž omluvou, že jsem teď pár tisíc kilometrů od své rodné geohroudy… Kluci, oslavíme to, až přijedu… teda jestli přijedu… Who