Mazání keší

Vymazal jsem z Geogetu pár keší, ale po novém spuštění byly smazané keše zpátky v databázi. Zkoušel jsem to několikrát a pokaždé se stejným výsledkem.:frowning:

To same se stavalo i me, dokud jsem cache nesmazal exportnim mazacim makrem.

V jednom pripade jsem zjistil ze problem byl v tom, ze nejdriv bylo potreba smazat vsechny podrizene waypointy a az teprve potom nadrizenou cache.

V předchozích verzích se mi to stávalo, ale v té aktuální mi to jde bez problémů :wink: .

Trosku vysvetlim:
Pokud ma geoget zobrazit nejaky existujici waypoint, a zrovna z nejakeho duvodu k nemu neexistuje rodicovska keska (bud opravdu v databazi neni, nebo neprosla filtrem), pak se v seznamu zobrazuje tzv. dummy zaznam s minimem informaci, na ktery se ty waypointy privesi. Je to ale jen zobrazovani, neznamena to, ze by ten ocesany zaznam byl v databazi.

Nicmene smazani kesky by melo zpusobit smazani iwaypointu, a uz vubec by se to pak nemelo zpet objevit. Hodim na to oko.

Ono je tam ale smazani a trvale smazani. Pokud ho jen smazu, tak se mi po F5 zas objevi. Pokud ho trvale smazu, tak se zrejme smaze i z databaze.

Pravda, je to trosku matouci. Asi to prejmenuji, aby operace, ktere jen odstranuji data z vypisu, nebyly ‘delete’, ale ‘remove’.

Nebo proste ‘hide’.