Mé geonarozeniny - aneb zajimavy dort :)

Nedavno jsem oslavil 13. narozeniny a protoze mne tento rok moc bavil geocaching, dostal jsem i takove darky.

Vim, ze Vas moje narozeniny asi moc nezajimaji, ale ten dort co jsem dostal, ten jsem vam preci musel ukazat :slight_smile:

Mejte se vsichni krasne, preje Predator14.

Pěkný dort, to ano. No ale ve skupině Novinky a oznámení pro Geocaching.cz se to moc nevyjímá :). Doporučuji některému z moderátorů (pro tuto skupinu vidím že choze) přesun do Gratulací…

no hradnici umi mozna jeste hezci :wink: http://img.geocaching.com/cache/log/c2d1844f-80c5-4c2c-9e83-80d5016fa03f.jpg
a chutnal skvele B)

Je fajn, ze te geocaching bavi, a ze ses chtel s nami o radost z dortu podelit. Je opravdu moc hezky a je videt, ze autor ho delal z lasky. Jsem na sladke, a tak se mi zacaly sbihat sliny. Preju ti, aby te geocaching bavit neprestal. Tvůj starsi kamarad kacer.

Ty jo, fakt parádní. Taky začínám slintat. :slight_smile: Gratuluju k narozeninam i dortu.

Pěkný dortík :p.
Z vlastní zkušenosti (viz můj profil) ti můžu doporučit ty krabičky radši ještě nechat doma, než najdeš alespoň 50 kešek :wink:

Také gratuluju k narozeninám a přeju, ať tě geocaching baví i příští rok :smiley:

Přesunuto.

Dort moc pěkný, gratuluji! :slight_smile:

Diky vsem za prani :slight_smile:

Připojujeme se ke gratulantům a přejeme Ti hoooodně štěstí, zdraví a pohodičky. Ten dort byl jistě tak dobrý jak vypadal. :slight_smile: Těšíme se na setkání u pěkné kešky. Měj se moc fajn!

Je fakt uzasnej a ty tematicke darky k tomu… Gratulujeme!