Po odpadnutí pár lidí co měli jet hledám společnost na tuto cestu…
Najde se tu někdo, kdo by se přidal? Hotely jsou bookovány, na trajekty jsou třeba konkrétní jména…
up
Lakave zeme (to by se to vybarvovalo), ale silena dalka. Myslim, ze by to chtelo vic, nez tech par dni. Takhle bychom se vratili jako skrcenci a ja osobne bych sel rovnou na rehabilitaci ![]()
no pár dnů je kvůli ceně… dá se na déle… ale to až když neklapne tento projekt… v létě víc volna nedostanu…
není jasné, na kolik lidí jsou ty náklady "na osobu" rozpočítány
Jasné to je - koukni na čísla a vidíš že je to na 4 lidi.
My jsme se ted vratili z Geoexpedice ze Švýcarska a za 4 dny 2500 km a nikdo na rehabilitaci nevyrážel, je to i o autu…
No, my jeli ve dvou do Dánska (nová Toyota Avensis) a nohy mě bolely šíleně. Samozřejmě rehabilitace byla nadsázka. Ale dlouhá jízda je děsnej opruz v jakémkoli autě. Pokud by šlo jen o ME, tak by asi bylo jednodušší (a nejspíš i levnější) letět letadlem a tam si nějaké auto půjčit. Jenže by výprava byla ochuzená o ty pobaltské státy (které mi na mapě zatím taky chybí).
Opruz je v autě i 200 km… ideální na cestu se zdá být octavia kombi 1,9 TDi, kterou mám vyhlídnutou v půjčovně, ale záleží co kdo má kdyžtak doma, přeci jen ušetřené peníze za půjčovné se počítají…
tak ještě vytáhnem nahoru…
tak poslední pokus…
meli by jsme zájem na kolik by to asi vyslo
Mas to v prvnim prispevku…
Pořád je asi jedno místo volné…
up
Ano, pokud saludo nepotvrdí účast, tak je poslední volné místo… trasa se poněkud upraví a z ČR se bude na 90% vyjíždět přes Ústí nad Labem a dále směr Berlín, návratovka je shodná…
Saludo potvrdil ![]()
takže jsme komplet a vlákno uzamykám…