Medializace na CT2 (Dobre rano)

Prave jsem v TV (cca 9,25 hod) zahledl spot o Geocachingu, bohuzel jsem mel na uchu telefon, takze nevim, co tam rikali. Zaslechl jsem jen neco o tom, ze nejvetsi poklad je nalezeni kesky a ze ma hodnotu zhruba 5,-Kc. Videl to nekdo, kdo u toho netelefonoval?

asi myslíš ČT 1
D.R. je v archivu iVysílání - televize, pořady a videa online | Česká televize
samotnou reportáž jsem zatím nenašel

Ne, ne. Myslim CT 2. Tam totiz opakuji Dobre rano z Moravy a Slezska, takze v tom Dobrem ranu, ve kterem hledas, nic nenajdes, protoze to je z prazskeho studia.

Tady je na to odkaz http://www.ceskatelevize.cz/program/10122426362-20.08.2007-09:00-2.html , kde je videt v 6:18 – geocaching.

Napsany tam je, ale je i nekde ve video archivu? Nasel jsem jenom klasicke DR, ale z moravy a slezka ne. I CT2 archivu je misto nej mezera.

V archivu CT jsem taky hledal, ale bohuzel se stejnym vysledkem. Spot zacinal ukazkou stranek geocaching.com, pak jsem to chvilku nevidel a koncilo to tim, ze ukazovali, jak nejaka kacerka (bylo tam i jeji jmeno, ale to mi uniklo) nachazi kesku v nejakem lesoparku po velkym kamenem.

To je ale zvláštní, myslel jsem že se to střídá, takže v archivu by mělo být jak DR z Moravy, tak i z Čech…

Ja si myslim, ze se to nestrida, ale ze jde o regionalni vysilani. Tzn ze Morava a Slezsko sleduji Dobre rano z MaS, zatimco Cechy maji vysilani prazskeho DR, od 1/2 devaty pak na CT2 zacina repriza DR z MaS vysilane pro Cechy. Ale jde pouze o moji domnenku.

Ano. Je to tak.
Ale ať koukám, jak koukám, tak tu verzi MaS nemůžu v archivu najít. :frowning:
Myslel jsem, že "Dobré ráno" je z Čech a "Dobré ráno II" je z Moravy a Slezska. Není! A ani obráceně :frowning:

Tak mi to ted moje malá sedmiletá odvyprávěla a podrobnosti dodala žena - cache hledali v Brně v parku - Medlánky asi, Muž a žena - nick si nezapamatovaly :D, závěr z toho udělala moje malá - ta paní říkala, že kešky se namejí odnášet a ničit, a že geocaching není o tom, co je v cache ale o radosti z jejího nálezu, víc z ní nedostanu :):slight_smile:

Po telefonickém dotazu jsem se dověděla, že vysílání regionálních studií nejde do archivu pro internetové vysílání či tak něco. Zbytek mi odsabotovel chrchlající telefon

Najde se nekdo kdo to videl cele a muze poradne rict, co tam bylo? ;o) Videozaznam by neskodil ;o)

Ježkovi oči, děláte z toho drama.B) Běžte raději do přírody. :slight_smile:

Do prirody pujdem, neboj :wink: Ale stejne me to zajima :slight_smile: Už z profesního hlediska bych chtěl vědět, jak to pojali.

Taky bych to bral jako profesi.:slight_smile: Jak se to dělá? Kolik za to je? :smiley:

5 kc za cache, neumis cist ? :smiley:

To zni dobre, konecne je caching profi sportem. Par cachi uz jsem nasel, takze kde mi proplati tech 5Kc/ks ?B)

Ti dojde složenka :smiley:
Ale ke sportu to má daleko ne? :wink:

Tak to pokracuje - tentokrat v SUPERPomeranci ve 14:15 a zase jsem videl jenom konec. Tentokrat to byl nejakej prazak.

Ten nejakej prazak byl PC romeo a byla to cca rok a pul stara repriza :smiley: