Medlov 2010

[color=red]Čtvrtý ročník eventu MEDLOV [cache]GC29QYY[/cache] je otevřený![/color]

Hola.
pro event Medlov 2010 jsou k objednání trička a mikiny s logem.
Viz listing [cache]GC29QYY[/cache].

[color=red][center]Všichni na Medlov![/center][/color]

Hanba!
Na eventu zůstalo viset skoro 20 TB a GC.
Zkuste mne toho zbavit, ať můžu event zaarchivovat.
[cache]GC29QYY[/cache]

Může mi někdo vysvětlit, proč je na tomto eventu stále ještě evidováno 13 TB a GC? Přece se tam nemohlo tolik železa ztratit. Nutí mne to uvažovat o tom, že veřejnou výměnu TB a GC na eventu zruším a předávejte si je pak jeden druhému z ruky do ruky jako prachy za pivo. To vám šlo…

Tak to je opravdu hodne smutne. Je to presne ten duvod, proc jsem si ke svym GC vyrazne napsal, ze nechci, aby je nekdo bral na eventy …

Dovolím si drobnou radu: Lépe než upozorněním zde docílíš pozornosti účastníků Eventu logem "Anoncement", který rozešle zprávu všem účastníkům.

PS: O tom zrušení "krabice" uvažuji také, od září mi v Eventu zůstaly dva kousky a přes urgence se k vyzvednutí nikdo nemá.

Vzhledem k tomu, že na eventech se schází komunita zapálených fandů, je ten výsledek týkající se GC a TB docela šokující. Potvrzuje to bohužel obecné evropské povědomí o našem národě. :@

Prostě dát k dispozici "krabici" zřejmě už není nejlepší řešení.. chápu, že takovým způsobem se nejlépe docílí maximálního oběhu koinů, ale musel by u ní stát policajt neboco :slight_smile:
Je to smutné obecně, nejde jen o eventy a vymudlené kešky, to se stane - ale když konkrétně náš TB po 6000km cesty do CA těsně před cílem sebere ignorant nereagující na maily (přestože prokazatelně žijící a na server lezoucí) chce se přímo brečet …