Medlov 2011

Hola kamarádi,
dovoluji si oznámit, že letošní Medlov 2011 bude od pátku 19. srpna do neděle 21.srpna.
Tedy přibližně o týden dřív než jindy.

S pozdravem
všichni na Medlov!

kantor Jarda

To mi nedělej, teď se musím začít těšit! :stuck_out_tongue:

Loni ním to nevyšlo , tak letos se musíme zůčastnit.:slight_smile:

Juchuuu! Fotrik opet stan cislo jedna se synkem! Ale zkusim jeste tentokrat ukecat i zenu. :wink:

A sakra :smiley:

Díky za připomenutí už si píšu do geokalendáře:) Juraf369

Parada :smiley: uz se nemuzu dockat, tady nemuzu chybet :stuck_out_tongue:
To zas budu vypadat B)

A nezapomeň vzít slivovici, taky dojedu :smiley:

Slivovice bude, o Vanocich jsem fasoval.

No jo, tak na Medlově nemohu chybět.. :slight_smile: Už se těším, jsem zvědav, komu budu dělat průvodce po okolí tentokrát. :smiley:

ze bych taky jednou neco riskla? :smiley:

Bude i hvězdář. Sice se právě vrátil z pampy, ale už to má v kalendáři.

Všichni na Medlov!

Můžem se zeptat o co tu přesně kráčí? Máme medlov za humnama, ale jestli máte nějakou uzavřenou společnost tak nebudem rušit :-))

Event GC29QYY Medlov 2010 (Event Cache) in Kraj Vysočina, Czechia created by kantor :slight_smile:

Vim, ze jako owner za to asi az tak uplne nemuzes ale neda mi to - kolik TB a GC se tam asi ztrati letos ??
Lonsky "ucet" zatim vypada na 13 kousku … :frowning:

jo, taky mám na watchlistu jeden povedený skoroolomoucký event, kde šlo do háje dvouciferné množství železa.

skoro si říkám, že by nebylo špatné u GS navrhnout hlasování pro zrušení discovered it a věšení železa do nefyzických keší.

Byl bych prvni, kdo by hlasoval pro. (Nektere) eventy jsou doslova cernou dirou, kde GC a TB mizi … :frowning:
Smutne je slabe slovo …

Neni Medlov jako Medlov! Jde o paty rocnik eventu u rybnika Medlov na Vysocine. Listing ctvrteho rocniku zde [cache]GC29QYY[/cache]

"Tak uplne"? Ale no tak! Owner za to vubec nemuze! Na cestovatele tam byla extra vyhrazena krabice a kantor nemuze za to, jak se k tomu davy navstevniku chovaly. To by tam musel u toho 24 hodin denne nekdo stat a vydavat kusove proti podpisu. Jedine, co s tim pro priste muze udelat, je vubec neumoznit ukladani TB/GC na vyhrazenem miste, at si to vsichni predavaji samostatne z ruky do ruky. Jen si nejsem jisty, jestli by to nedopadlo jeste hure.

Aha, takze je vlastne vsechno v poradku … :frowning:
Nepochybuju o tom, ze je neukradl on ale aspon castecnou odpovednost take poprit nelze. Hazet geocoiny anonymne do nejake krabice mi neprijde jako dobre reseni.