Medlov

Hola kamarádi,
vše je jasné.
2. famózní event Medlov 2008 se bude letos konat od 22. do 24. srpna 2008. Původně plánovaný termín 1. srpna šerifovi kolidoval a tak mi definitivně potvrdil tento.
Listing udělám co nejdříve.

Co se dá očekávat?
Super pokec s celebritami geocachingu
V sobotu večer přednáška hvězdáře Dr. Grygara
Exkurze do radarového střediska sledování letového provozu Buchtův kopec
Dětská noční hra
Šerifův guláš a šerifčin šnycl
Spousta vypečených skrýší
Krásná příroda v srdci Vysočiny
Možnost prodloužení pobytu do dalšího týdne

Tak to prozatím veďte v patrnosti. Na vypsání listingu Vás upozorním v tomto vláknu.

Hurá !

Také se těším na hezký výlet. :p:p:p

Medlov a okoli je super - bohuzel teto taskarice se zucastnit nemohu - tak jen ostatnim vrele doporucuji - hlavne Paseckou skalu

Určitě se zúčastním;)

Taky se zúčastním, původní termín mi nevyhovoval, protože to jsme na dovolené. Už se těším na vyprávění pana Grygara

Vypada to dobre…uz dlouho mam chut vyrazit na nejakej event trosku vzdalenejsi od Home Coordinates. Uz se tesim;)

Koliduje mi to s dovolenkovym tydnem u Hostyna, to jsem zvedav jak to vymyslim. Doma zatim ani muk!

Loni jsme vynechali, letos bych rad dorazil…snad mi do toho nevlezou nějaký závody!!

Mel bych byt tou dobou nedaleko, tak to budu brat jako vitane zpestreni v chytani lelku.

parada, uz se taky tesim :slight_smile: minule to nemelo chybu, jen letos prijedu lepe vybaven na zmenu teplot :slight_smile:

Loni to nevyšlo, letos bych rád přijel.

Jejda a my pocitali s tim zacatkem srpna. Vzali jsme si kvuli tomu dovolenou na konci mesice. :frowning: Tak to nevim, jak to vymyslime.

Zní to zajímavě… Rád bych se účastnil, jen by se musel najít někdo, kdo by byl ochotný mě tam v pátek přivézt z Prahy a v neděli odvézt zpět…

Vem to s Pepou vlakem:) Určitě tam má nějakej spoj;)

Tak listing už máme [cache]GC1DB1T[/cache] a místa je dost.

Pocitali jsme, ze se zastavime v sobotu a zustaneme do nedele. V tomto terminu budeme na 90% v Chorvatsku. Tedy zbývá 10% :expressionless:

Během týdne stráveného v Polničce si odskočím na noční žďárský geozávod a za pár dní poté Medlov - skvělé vyhlídky:)