Mega-Event Cache

Ted jsem si vsiml, že se objevil nový typ cache “Mega-Event Cache” http://www.geocaching.com/about/cache_types.aspx - ucast 500 a více - to jsem zvedavy, co Saman vymysli :slight_smile:

No za zkoušku by to stálo :slight_smile:

Cožtakhle Šamane zorganizovat mega geopivo? :slight_smile:

clovece pockaj rok a hocijaky event v Cechach bude mega event :slight_smile:
myslim ze este mame chvilu cas, ale na taky geowoodstock v Amerike by som sa veru pozrel, to musi byt ine maso :slight_smile:

Teda myslím, že to musí stát za hovno, mezi takovým davem bych se cítil daleko osamocenější než na klasickém eventu, kde už teď si člověk nestačí ani s každým podat ruku…

Megaevent je vyloženě stavěný na poměry v USA.

500 osob a více je na evropské poměry nadnesené.

Možná ještě tak v Německu by se to mohlo podařit.. :slight_smile:

Ale co když tam 500 lidí nakonec nedorazí? Je nutné pak mega event degradovat na event? ;-)))

Myslim ze takovej Beda Travnicek by MegaEvent zorganizoval jako nic …

v takovem pripade se kolemjdoucim rozdavaji gpsky, bluetooth moduly apod. v hospode na zahradce je registracni stanoviste kde je kazdy ritualne polit destovou vodou, postrikan blatem, podrapan trnim a oznackovan psem. pote je prohlasen za kacera a zapocten do chybejici 500. :)))

Samam, ja som pisal u nas v diskusii, ze tipujme, kedy sa nejaky podari na okoli (Slovensko, Cechy, Rakusko…) a dufam, ze to bude skor ako v 2011. Co ty na to ? Dame si ciel ?

Kdyby to bylo v příhraničí, třeba by nějaký takový mega mohl proběhnout už nyní :-))) Pokud by se zajistilo dost tlumočníků z němčiny, maďarštiny a slovenštiny…

A co takhle si zregistrovat blizici se Czech Tek,jako mega event,pivo tam také bude.Meli bychom mozna celosvetove prvenstvi! Nikde na svete event geocacheru nerozhani policie vodnimi dely a obuchy!! :-)) :-))
A kdyby to bylo bez rozhaneni,tak kde na svete setkani hlida policie Hahahahaha

Pozor, tenhle rozehnanej nebude. Má to pod kontrolou armáda a je to ne jejím pozemku, takže policajti ČR tam nemůžou, jen vojenská policie má právo zasahovat na uzemí armády ČR. Takže vše by mělo proběhnout v klidu.

Ja myslim, ze takyto event je realny napr. na buduce leto 2007.

Symbolicke miesto by bolo niekde, kde sa zbiehaju 3 hranice, napr. CZ, A a DE - nepoznam to tam.

Bolo by treba velke zazemie - ubytovanie, obcerstvenie.

A zohnat organizatorov velkych eventov z Rakuska, Nemecka, Svajcu, Slovenska atd. a skusit dosiahnut zhodu, ci to podporia a spropaguju u seba.

Ale neviem, ci by tam niekto prisiel :-))) ani ci by sme sa dorozumeli.

Pokud jsem to správně pochopil, tak jde víc o to MEGA než o ten EVENT. Pak by nějaké babylónění nemělo být na překážku.

myslim si, ze organizaciu mega eventu uz treba pomaly pracu na polovicny uvazek - zhananie sponzorov, PR, koordinacia dobrovolnikov, ubytovania, stravy, prijimania platieb, atd. - ak ma niekto na tuto cinnost zamestna, rad do toho pojdem :slight_smile: myslim, ze je este na to skoro, pockajme rok dva :slight_smile: