Ahoj všem,
máte někdo v plánu vycestovat na mega event do Zell am See k našim jížním sousedům? Koná se 28.-30.5.2010, podrobné info pod kódem GC1XEDZ. Měl byste někdo volné místo v autě? Mohl bych se k Vám přidat? Případně zvažuji náhradní řešení - cesta vlakem, případně využít cestovky, která do místa jezdí na zájezdy a po 1 až 3 dny se odpojit a udělat si vlastní program. Kontaktů na penziony mám dost. Přidá se někdo? Je to určitě zajímavý námět na geodovolenou a bude to zážitek ![]()
Já si myslím, že nás zase bude dost a dost jako minulý rok v Salzburgu, čeština tam byla slyšet na každém kroku!!! Ze ZR zatím jedno auto a již plné…
Zajimavý je, že nevidím že by byl nějaký předchozí event natož mega event a přesto mají již změněnou ikonu a ten náš PRAGeo Games MEGAevent ma stále obyč ikonu ![]()
Z Olomouce plánujeme nějakou malou výpravu několika aut
- jak začnu dělat rozpis, bude se vědět i volné místo ;-). A ježto už jsme se potkali, tak si píšu do seznamu ;).
Penziony - nakolik zhruba vychází ubytování (4 osoby / noc), ať vím, co už je moc předražené ? Tak do 20-25 km od centra dění.
Posílal jsem dotaz na pořadatele.
Odpověděla mi Christine ([email protected]) toto:
The cheapest way of accommodation will be a gouesthouse with bed and breakfast
or a private room which is also including breakfast. You can calculate an
amount between 30-35 € per person and night for the room. If you want to take
something more exclusive there are many hotels in the region.
I have got the possibility to ask for concret offerts if you want me to.
to je dost, zatím co jsem jezdil, tak se podařilo sehnat ubytování za 15-20 EUR osoba / noc, občas i s wi-fi zdarma ![]()
Máme ubytování v apartmánu pro 4 osoby a vychází to na 10 euro za noc na osobu.
A v Rakousku se dají v pohodě i Campy, mi z minulého roku maximální spokojenost /teda až na ten neutuchající déšť/. Ted by omladina zase do Campu a my staří raději penzion ![]()
Abych doplnil Slávka, ty kempy v Rakousku jsou opravdu perfekt, nemůžem si nadávat. Teplá voda neomezeně tekla i ve 23 hodin, zázemí celkově taky super :). A cena bezkokurenční, přesně si to nepamatuju loni jsme platili za jednoho mám takový dojem do 10 EUR.
7,5 eura dle mého na noc, protože jsem to platil za všechny a bylo to tuším 120 euro. Rozpočítáno na dvě noci na dvě auta a tuším 3 stany…
Protože se ptáte, kde jsem objednal to levné bydlení, tak vás musím zklamat, ale už mají obsazeno:
Já jsem se koukal, že v dosahu dojezdové vzdálenosti auta se ubytovat také za slušný peníz jde…
Tak se nam blizi dalsi rocnik - 2011, chystate se nekdo?
Zalezi na tom. Mam ve hre sluzebku do Kanady. Kdyz vyjde, jedu tam
Kdyz nevyjde - pojedu nejspis zase do Pinzgau
Krabek tam diky destivemu pocasi loni zustalo vic nez dost.
My tentokrát dáme přednost Švýcarsku…