Ahoj,
(vím že je zde založené vlákno o tomto megaeventu, ale toto je natolik specifická záležitost, že jsem se rozhodl založit podobné, ale zařazené do jiné kategorie)
Vážení geocacheři a geocacherky. Chystáme se na tento MEAGAEVENT do Německa, který se konná v neděli 28.Srpna 2011.
LINK: http://geocoinfest.de/cs/
S ownery megaeventu se mi po dlouhém vyjednávání podařilo vykomunikovat vyjímečně velký prodejní prostor (15 m2) za opravdu vyjímečné ceny pro reprezentování výhradně Českých produktů souvisejících s geocachingem. Byl jsem ujištěný ownery, že to je druhá největší pronajatá prodejní plocha na tomto Megaeventu, kterou dozajista nikdo nepřehlédne. Stánek bude 6 metrů dlouhý. Budeme se snažit ze všech sil, důstojně reprezentovat Českou Republiku.
Plocha je pro naše potřeby zbytečně moc veliká, ale pokud nebude zbytí, nebude pro nás problém ji samozřejmě využít celou. Pokud by měl někdo zájem společně s námi využít tuto prodejní plochu a reprezentovat zde své produkty, dejte mi prosím vědět. Cena pronájmu je samozřejmě v Eurech a bude sdělena pouze na vyžádání.
Držte nám palce ![]()
Díky R.