Všechny Bludičky zdraví MelMana a gratulují k pokoření další mety.
A děkujeme za všechny tvoje krabičky.
Všechny Bludičky zdraví MelMana a gratulují k pokoření další mety.
A děkujeme za všechny tvoje krabičky.
Take moc Mel-Mane gratuluji k pokoreni #800 a jsem rad, ze to bylo prave na me nove cachi Michael Schumacher. No mel jsi stesti, ze vetsina prazskych (nejen FTF) lovcu vcetne me byla v Ceske kanade na Czech Geocheck, no [:D]
Tak jen tak dale, litrik se uz blizi...
Ahoj Pavle, gratuluji k teto pro mne tak vzdalene mete. At Ti to dal pekne bezi, tesim se na nejake zajimave sumavske schovky. Spuzva
Take se dovolim pripojit k zastupu a pogratulovat. Jen prijemnou zabavu s druzicemi. vojrou
Gratuluji ke kulatemu cislicku, jen ten cas dosazeni v 01:01:01 dokazuje, ze mas rezervovany pokojicek v jistem nejmenovanem ustavu [:P] . Tak at te to bavi i nadale.
Gratuluji ke skvele mete i stylovemu odlovu !!!
gratulujem, uz len dve kilecka do geoolympu [:)]
Gratuluji k 8mistovce ve velkém stylu.
Ahoj Pavle, posílám velikou gratulaci ke krasně kulatému jubileu a děkuji za všechny perfektní kešky. Ať se daří i nadále [:D]!!
Posílám také velké blahopřání k osmistovce a hlavně díky za tvoje kesky.
Pavle, i my zpod Ještědu Ti gratulujeme a přejeme Ti hodně štěstí a potěšení na cestách za šipkou.[:D][^][W]
A díky za Tvoje skvělé poklady![U]
Oli
Bravo, příteli! Pokaždé, když do práce nejedu na kole, ale musím autem, tak si na Tebe vzpomenu a z levého okénka kontroluju nejstarší patník v Praze [:D]. Díky za Tvoje kešky a hlavně jejich listingy [;)]
Též se připojuji ke gratulaci. Jsi první kačer, kterého jsem viděl naživo a potkali jsme se kousíček od kešky (Setare) :-)))
Též zdravím, gratuluji, a přeji hodně štěstí jak k hledání krabiček, tak skulinek na jejich uložení [:)]
Hezké číslo, takže jedna gratulace letí zrovna z Dübendorfu. Pavle, ať tě to i nadále moc baví.
Boris
Gratuluju a diky za pekne kesky.