To zní logicky, ale tak nějak ten geocaching je právě o tom, že pomocí gps hledáš ty poklady. Takže vymýšlet nějakou stopovačku je sice pěkné, ale 1) již objevené a za 2) patří to na stránky mentalcachingu.
Souhlasím. GC je dělán pro majitele navigací. Že to jde i bez nich, je další věc. Nezdá se mi, že by bylo nutnou podmínkou pro mládež jak začít, hned si navigaci pořizovat. Časem k tomu dojdou, nebo je to přestane bavit. Něco jako mentalcaching je dobrý nápad, ale v místním měřítku, to tady jeden člověk nerozběhne, aby se to stalo masovou záležitostí.
Souhlasím s tím, že to co vymyslel, je vlastně skoro letterbox hybrid, nebo by se to na něj dalo snadno převést. LB jsem našel jen jeden a byl udělaný pěkně, bohužel byl později vykraden a teď je disable a PMO. Vím ještě o jedné mysterce, která se asi LB hodně podobá.
Stejná varianta lovení pokladů tu už dávno je! Jen nerozšířená. (ale o tom už ti tady psali)
navigaci má v dnešní době každý a když né každý, skoro každý má mobil kde je navigace. A pokud nemá dotyčný ani to, postačí mu mapa a buzola (zábavnější odlov) dá se to a spoustu kačerů to tak dělá.
Hlavně je to ale strašně nelogicky vykonstruovaný název Mentalcaching je spíš to, když bloudíte pamětí a hledáte, kde jste naposled položili klíče nebo mobil
me se ten nazev moc libi, uz jen pro to, ze ve mne vzbuzuje mnoho zajimavych asociaci a moznosti vykladu :D:D:D
(uplne vidim, jak takto lovi sve napady v hlavach nasi voleni zastupci:D:D:D)
jinak k tvemu napadu nemam co dodat, vse ti jiz napsali ti prede mnou.