Mesicni cache v patek?

Nechystate se nekdo v patek na [cache]GCKYF0[/cache] ? Teda pokud nebude pod mrakem a bude videt uplnek…

Předpověď není z nejrůžovějších, ale pokud by to vypadalo nadějně, asi bych se přidal. Upřesnění navrhuji ve čtvrtek dopledne.

Take bych sel! Uplne mi uteklo, ze ma byt uplnek! Uz se na ni chystam od metra A. Prosvihnul jsem uz asi dva uplnky…

Pokud by se na ni šlo v pátek, taky bych se přidal, ve čtvrtek nemůžu, to se jede na geopivo.

Tak tohle zní zajímavě, zamyslím se nad tím, třeba se do Prahy vypravím

Koukam, ze v predpovedi maji symbol "nemame tuseni" (dest krizeny se slunickem)… :slight_smile:
Ja asi z proseka popojedu autem, tak pripadne muzu nekoho vzit

Každý meteorolog Ti poměrně přesně řekne, jaké bylo počasí včera. Na páteční noc dávají pro Prahu "Chilly with plenty of clouds". Takže vydržme do čtvrtka, to bude snad už jasno (tedy myšlenkově jasněji).
Šel bych z práce, ale pro cestu zpět na Prosek bych Tě rád zneužil.

Taky bych se přidala, jestli tedy nebudu moc narušovat pánskou jízdu, mám to kousek od domova a nevím o tom :slight_smile:

zlepseni FMR (female/male ratio) je vzdycky vitano… :wink:

Nemuze se tam jit ve ctvrtek, kdyz uplnek je v patek :slight_smile:
http://www.observatory.cz/info/Obloha%20dnes/tabulky/mesic2009.html

Jen tech 17:03 bych nebral uplne vazne :wink:

Ráda bych také narušila FMR a přidala se. V kolik je plánovaný sraz, popř. odjezd z Proseka?

Ja bych to videl tak v 21 na miste, to uz je dost tma a mesic by mohl byt primerene vysoko… Protinavrhum se nebranim

Kdyz si vecer vzpomenu, tak se podivam

No jo, já si blbě přečetl jeden příspěvek… ono to bylo upřesnění ve čtvrtek, nebyl to návrh termínu… tak pardon za narušení diskuze, včera se v práci slavilo a tak jsem ještě trochu mimo:D

Východ měsíce pro Prahu (referenční bod N50° 04’ E014° 31’ ) je v 19:12 SELČ. Západ slunce je 19:39, takže v 20 hod. už bude keš odlovitelná. Pokud nebudou mraky.

pokud by se slo pozdeji za tmy tak bych se pridala

My dorazíme taky nějako později. Vidim to bajvočko po 22h. Vy všichni, co tam už budete, zatím kdyžtak rozežeňte případné mraky:D …už jí musím pokořit! …tak zatim:)

Ja bych se mozna taky zucastnil, byl by to muj prvni spolecnej odlov :slight_smile: Navic to mam kousek od domova a pozdejsi doba mi vyhovuje :wink:

Určitě se zúčastním :slight_smile: Alespoň uvidím jak vypadají společné odlovy.

Hlasim se na zajezd take pokud je volna mistenka?