Metro A nebo B nebo C

Ahoj, přidal by se někdo k odlovu keše
Metro A [cache]GCTMVY[/cache] nebo Metro B [cache]GCTY61[/cache] nebo Metro C [cache]GCX0N7[/cache] ?

Viděl bych to asi na 21. 12. a po odlovu odjezd na vánoční geoskořápky…

Metro A bych nedoporučoval. Je to vyloženě odfláknutá keška jejíž autor na to s.re a nedá si říct.

Jen doplním. Na Metro B si vyhraďte skoro celý den (opravdu časově nejnáročnější nejen pro délku trasy), Metro C (malá má reklama :)) se i díky nejhustšímu intervalu spojů na trase dá zvládnout komplet tak do 2h a jako jediné z metrosérie má multi část pokračující i procházkou na cca 20 minut venkem po části Hájů směr Milíčovský les, aby si kačeři po cestě podzemím trochu pročistili v přírodě v rámci odlovu hlavu :slight_smile:

Tak to vypadá, že to asi dopadne špatně. Samotnýmu se mi jezdit nechce..

tak pojed na sazavu :slight_smile:

Nemůžu, 20. jsem v práci…

čauky Paullow:-), hele co se sejít na nějakou z těchto kešek 23.11. třeba v 16:00?? jestli maš časek? Vyber kde?:slight_smile:

Ahoj,
23. 12. to asi nepůjde, protože budou u nás probíhat čilé vánoční přípravy - poslední úklid, dělaní bramborového salátu, atd. atd. atd…

ok, tak bychom mohly asi 27.12? Co ty na to jako svazák??:slight_smile: Jinak Ti přejem pěkné svátkyB)

No a kdybychom si daly srázek třeba už dopo???, tak bychom mohli stihnout metra všechny B):DB)

1. nemůžu, tou dobou budu kešovat v Berlíně a okolí ( neboť jedu na mezinárodní konferenci proti pravicovému extremizmu):expressionless:

jej, mno tak to teda nevím, se zase nesejdem… no tak nadhoděj ještě nějakej den, kdy máš volno?? pokuď nebudem v práci, tak bychom ty metra chtěly taky udělat…:wink:

buď v neděli 11. 1. nebo od 18.1. do 1. 3. prakticky kdykoliv…

Hele tak na toho jedenáctého se přibližně hlásíme, že ano. Mám totiž volnej vejkend, což bude asi jedinej v lednu:-(( Asi bychom dali ten srázek kolem poledne? Co ty na to??? A zvládnem všechny 3?:-)));):smiley:

A a C možná, B je ale na celej den

Tak co Paullow, jdem na to A a C toho 11.1.? My s tím počítáme, co ty??? Jak bylo v Deutschu:-))):wink:

Samozřejmě!:slight_smile: A v Německu bylo docela dobře, akorát jsou tam trošičku úchylný na mikrovky v keřích uprostřed velmi exponovaného místa…

No tak už ustanovíme čas??? Co si dát srazek 11.1. v 10:00 na skalce dole v metru??? No a kolik si našel keší v Deutschu???:wink:

Tak jestli by jste nebyli proti rád bych se také s přítelkyní připojil :slight_smile:
Kdyby to bylo možné, ozvěte se mi prosím někdo na skype: sn.iper