Nemůžu sehnat micro cache - filmovka poradí někdo?
Eshop Geokes.cz ten je nemá.
Zkus obejit par fotoprodejen ve svem okoli, kde zpracovavaji fotky, divil bych se, kdyby jsi nesehnal…
jj, obejdi fotosběrny a určitě nějakou dostaneš. Občas narazím na to, že tam byl někdo jiný, ale v další za rohem nebo v nákupním centru určitě nějakou mají
Tohle kupovat je nesmysl…
Děkuji za rady, ale papírové krabičky zrovna nepotřebuji, ale fotosběrny to zní zajímavě.
Nebo si kup tubu vitamínů a seřízni na optimální délku…
Díky, ale já už vitamíny nepotřebuji a co ty?
a krabička od orbitek je ještě mikro keš nebo už ne? Když tak můžeš použít i tu ne?
Nejde o 1 mikro o tom bych tu nepsal. Potřebuji jich přibližně 50 ks na mystery keš, ale potřebuji přímo filmovky. Tímto to asi vzdávám toto fórum.
Pokud obejdeš pár fotosběren, tak jich těch 50 posbíráš docela snadno…
To jich chceš těch 50 na 1 mysterku? Tak to bude pořádný PT ![]()
My jsme z filmovek dělali zásobníky na SMD součástky. Kolega jich z Fotolabu přinesl zadarmo plnou tašku. Lidi to v těch krabičkách nosili vyvolat, ale tam dávali do pytlíku jen kazetu s filmem a krabičky rovnou vyhazovali. Pravda, tehdy se ještě na film fotilo víc.
Těch 50 by neměl být ve větším labu problém ani dnes.
Rozmysli si, zda by krabička od TicTacu nemohla sloužit stejně dobře. Má výhodu, že do ní lze dát sešítek a nemusí tam být srolovaný hnus. =)
Ja jako kacer hledac mam tento postreh
.) TicTac krabicka sice pojme blocek, ale neposlouzi stejne dobre. Rady praskaji a vicko netesni zrovna idealne. Takze jen do suchecho prostoru.
.) Filmovka je lepsi (nepraska), ale co se tyce tesnosti jen o malo.
.) Ja mam nejradeji (jako hledac) polotovary pro vyrobu PET lahvi. Jsou bytelne a perfektne tesni (teda pokud nejaka mys neprokouse vicko). Jsou sice nepatrne delsi, ale logbook se z nich dobre vyklepava a maji pod hrdelkem krouzek, kolem ktereho se da omotat drat a nekam to zavesit. Ale je fakt, ze to bude narocnejsi reseni.
.) Pak jsem jeste potkal takove male sroubovaci lahvicky rozmeru cca prum. 1cm delka 4 (jakoby zkumavcicky) a ty mely ve vicku dokonce gumicku. Material take odolny.
OT: Mystery s 50ti krabickama by se asi mela spis nazyvat Multi. Nebo to bude neco jako Budapest Puzzle?
Ale ja do toho mam nejmin co kecat, jelikoz jsem jeste zadnou nezalozil ![]()
Nechci moc prozrazovat, ale krabičky plánuji dát na jedno místo a tak multi to určitě nebude.
Pak je to samozřejmě i možnost kupit padesát energitek či jiných pochutin…udělat si energetický den a hurá 50 krabiček…
aha, něco jako keš MICRO V LESE nebo BUK KEŠKOVÝ ?
záleží na typu filmovky. ty co do nich balí Foma jejich EQUICOLOR(víčko je nacvaknuto zevnitř krabičky po celém obvodu) těsní výborně, naproti tomu co má třeba KODAK (víčko přes krabičku), do těch teče.
mám to vyzkoušené.
Jednou jsem potkal tohle, je jich tam přesně 50ks, někdo to zničil asi po 1/4 roce, ale myslím že kačer to nebyl.
POZOR SPOILER!!!
Tak slavím úspěch druhá fotoprodejna a mám 40 filmovek zadarmo. Díky.
Pak je můžeš prodávat do geocaching obchodů ![]()