microSD karta 512MB + USB čtečka

Prodám novou nerozbalenou mikroSD kartu i s USB. Omylem jsem koupil dvě. Cenu nabídněte sami, ale ať je to aspoň na poštovné a pár piv.

Tak si to prosím někdo kupte, co já s tím. Prosím prosím!

Tak už zbývá jen karta, čtečka je prodaná.

To fakt nikdo nepotřebujete paměť? Jestli ne, tak já ji vyhodím do popelnice.

Bohužel nepotřebuju..
Ale napadlo mne - až ji vyhodíš do popelnice, udej sem souřadnice a vyhlaš soutěž o FTF nalezení elektronické mikroSD nanocache :slight_smile:

A nechceš jí hodit do popelnice k nám před barák? :wink: Souřadnice bych dodal)
To je těžký, 512ky už se běžně neprodávají. Ten kousek co nabízíš nemá tuším adaptér na SD a USB čtečku co k tomu byla už jsi střelil. Zbývá nějaký dobrák co má mobil s podporou microSD a ještě si nekoupil paměťovku.

ahoj, tak koukám , že e mail nedorazil, kartu beru i když je bez adaptéru. Beru všemi 20 !!!

Tom007: Ahoj, mail dorazil, ale já jsem Ti odpovídal, že k tomu redukci na SD nemám a nikdy jsem ani neměl. Byla k tomu jen redukce na USB, ale ta už má svého majitele. Kdo mi dá 100 Kč + poštovné a balné 15 Kč, toho bude. Jinak jde zítra do popelky nebo do nějaké kešky.

To není špatná cena. Bohužel nemám přístroj kde bych ji využil (bez SD adaptéru).

Ok, sželelo se mi té karty a beru ji… mám kapesní čtečku na všechny formáty SD a mikro slot mám zatím prázdný :slight_smile: Tak tam vrazím aspoň tu půlgigovku

tak asi s křižkem po funuse no škoda :frowning:

já ji zase tak moc nepotřebuju, takže tiji klidně přenechám

super díky moc máš to u mně ;):wink:

Prodáno Tomovi :slight_smile: