MIDNIGHT MEETING končí

Dlouho jsem to zvažoval, ale po téměř dvou měsících bez návštěvy jsem se rozhodl pro archivaci této cache.
Pro cache si zajdu o půlnoci z 2. na 3. Března a souběžně s její archivací aktivuji její připravovanou následovnici.

Czecho Cowboy

Přece jen tam někdo
byl, jen jsem nemohl najít kabel od fotoaparátu a
XIRO98 nemá přístup na internet, zaloguje se o
víkendu, díky za cache,
těšíme se na novou.[:D]

skoda uz jsem se na ni nejaky cas chystal, ale porad to nevychazelo. Je pravda tim ze je dal za mestem kam nejezdi tak mestka je odsouzena k mensi navstevnosti. Mimochodem cache nejsou o stovkach navstev za mesic :slight_smile:

Taky si to myslim s tou návštěvností.

BTW, kdyby si začal dělat geocaching v roce 2003/04, tak by ti na keš taky nikdo dva měsíce nepřišel.

Rušit gps poklad kvůli tomu, že nemá vysokou návštěvnost je zhovadilost. To já to udělám právě naopak, ty vytížený zrušim a nechám jenom ty daleko od měst, v horším terénu atd...

eště si to rozmysli!!! 

Taky bych pridal hlas proti tomu rusit jen z duvodu male navstevnosti! Naopak, takove kesky byvaji vyzvou pro radu lidi :o)

Neblázni! Vzpomínám si, že když jsme byli na Halířce (GCJXJP), překvapilo nás že poslední zápis v logu je víc než půl roku starý. Přitom šlo o kešku v nádherném prostředí, jen se tam zkrátka muselo dojít pěšky. Kdyby ji owner archivoval jen kvůli malé návštěvnosti, byla by to fakt škoda.

Nedělám to kvůli nízké návštěvnosti (24km od Prahy se o půlnoci moc lidí nedostane), ale spíš kvůli převážně negativním ohlasům.

Teď když tady ale vidím ty komentáře, tak to asi ještě jednou přehodnotím.

Ja bych tu cache nerusil, byl jsem taky jeden z tech co mel negativni ohlas ale to jeste neznamena, ze ta cache je spatna. Jen bych rekl, ze jeji sezona zacne az v lete, kdy maji lide dovolenou a trochu vice se pohybuji po republice a trochu pozdeji zapada slunce.

[quote] Mimon_team: Neblázni! Vzpomínám si, že když jsme byli na Halířce (GCJXJP), překvapilo nás že poslední zápis v logu je víc než půl roku starý. Přitom šlo o kešku v nádherném prostředí, jen se tam zkrátka muselo dojít pěšky. Kdyby ji owner archivoval jen kvůli malé návštěvnosti, byla by to fakt škoda. [/quote]

Pravda :-)  Cache za Prahou se příliš velké návštěvnosti netěší.  Stačí srovnat listingy jakékoliv pražské traditionalky s listingem nějaké lehce dostupné traditionalky jen 5 km za Prahou. Rozdíl je někdy i více jak dvacetinásobný :-)

Tiez sa mi podarilo odlovit kes kde bol posledny log pred 5 mesiacmi a kes bola v poriadku, bola tam kde mala a za dva tyzdne po mne ju odlovili traja ludia v jediny den. S intenzitou navstev je to osemetne… ale tiez sa pripajam k nazoru ze by to nemalo byt ako hlavne meritko v rozhodovani ci kes zrusit alebo nezrusit. Pokial jej umiestnenie nikomu nevadi a neni to typ kese ktora sa obnovuje kazde dva tyzdne kvoli slohnutemu boxu, kludne by som ju nechal na mieste, nech si zije vlastnym zivotom.

Jsem také za ponechání.Před časem jsem ji chtěl odlovit, ale samotnému se mi tam nechtělo a nikoho jsem zrovna nesehnal.Nachal jsem ji na hezčí počasí a nějaký dvoudení výlet po okolí. Myslím, že podobně uvažuje více kačerů.Tahle keška je lákadlo, dělat delší výlety (přes noc) a to prospívá i ostaním keším okolo.

Ale Cowboyi, co te to napadlo, to by byla velka skoda. Nocni cache mam rad a i na tuhle se mozna casem dostanu. Problem pro nemotorizovane cachery, jako jsem ja, je spatna dostupnost s Prahou po pulnoci - prvni spoj jede az v 4:15 [:D]. Ale to rozhodne neni duvod k ruseni, prave naopak je to vyzva, jak se sem dostat. Takze hlasuji proti ruseni!

Opravdu zajímavé jsou dvě tradiční kešky v italském Bormiu - našel jsem je vloni v březnu, a teď jsem se na obě byl znova podívat (to víš - absťák a nedostatek jiných keší v okolí [:P]), a od toho března tam vůbec nikdo nebyl! Přitom jsou docela dostupné, lehce nalezitelné a bezproblémové. Takže s tou návštěvností to u nás i na těch vzdálenějších místech rozhodně není tak špatné [;)]!

Po ohlasech geocacherstva jsem se rozhodl cache zachovat, v nejbližší době ji kvůli špatnému GPS signálu pod stromy v parku přesunu na lepší, pokud možno magnetické umístění.

Jílové multi cache coming soon [;)]

MIDNIGHT MEETING dostal konečně nové místo s výhledem na všechny dostupné sputniky a dnes kolem poledne byla zveřejněna i její nová sestřička.

Přeji hodně štěstí a zábavy při lovu obou kešek [:)]

FTF na nové keši v Jílovém u Prahy již padlo a podle všeho se jedná o jirwa, kdo byl tím šťastným FTF hunterem.