S potesenim zprostredkuji oznameni o svatbe nasich kamaradu, ktera se konala 21.7. na Chodovske tvrzi. Gratuluju i timto… ![]()
Gratulujeme a at vam to dobre slape.
Gratulace ted uz jen geobaracek, geodecka v geokocarku nalozit do geoautika a pekne vyrazit hledat, ale az po geolibankach ![]()
Nejen v geoživotě, ale i v tom běžném lidském ať jsou družice příznivě nakloněny.
Ale ale, to je mi gratulace. Také já vám přeji hodně štěstí a rodinné pohody a ať Vám to klape přesně tak, jak právě Vy chcete!!! Ten kritický rok je prý až ten sedmý, takže máte dostatek času se na něj připravit :)) Škoda jen Mikeši, že se teď už nebudeme potkávat na těch nočních FTFkách :)))))) Hodně štěstí!!!
no ja jsem ho tim taky strasil, ale zatim to je tak, ze danca s nadsenim prijala jako jeden ze svat.daru legenda cx jeste i s kartou a mapama :)) ooo, proc my se nebrali taky az po objeveni geocachingu :)) cxko bych si nechal taky libit :))
jinak po osobnim blahoprani pripojujeme taky to elektronicke.
may the force be with you, mikes. budes ji potrebovat. :)))
Gratuluju a preju at brzy zacnete na cesty pribalovat do batohu i pul kartonu pampersek:o)
Tak to je udalost jak se patri !! Krok, ktery ma v zivote velkou vahu. Tak at se vam za touhle sipkou slape stejne dobre a v pohode jako za tou na GPS. Drzim vam palce a moooc gratuluji !!
vitajte v klube a nech sa Vam vsetko dari podla Vasich priani :))))