Gratulujeme a prejeme brzo dalsi 1000
moc nas tesi ze tou jubilejni byla zrovna nase pivni cache
Hodne hezkych zazitku preji NektarBratri
NBrother Adam
Gratulujeme a prejeme brzo dalsi 1000
moc nas tesi ze tou jubilejni byla zrovna nase pivni cache
Hodne hezkych zazitku preji NektarBratri
NBrother Adam
Tak to je huuuustý!!! Moc gratuluju a přeju Ti, aby bylo kolem Tebe pořád hodně krásných, zajímavých a bohatých kešek k lovení.
Taktéž gratuluji a přeji neutuchající elán v budoucnu.
Musíme zvýšit tempo v zakládání, když je Milancer v laufu, byla by škoda jej brzdit. Gratuluji.
Taktez se pridavame k davu gratulantu, prejem mnoho dalsich hezkych nalezenych, a diky za tve kesky!
Nezbývá než ti blahopřát k dosažené metě, Milane.
Blahopreju k prvni tisicovce. Tesi mne, zes ji dosahl v “mem” letnim reviru. Moc nechybelo, aby to vyslo na nekterou mou jizni kesku ;-). Nektarum to ale preju - zaslouzili se na jihu o moc kvalitni kesky (reklamni sdeleni ![]()
Uprimnou soustrast ze zadnich rad! Je cas zajit za primarem <a href=GCXQ16 Diagnosis (Unknown Cache) in Hlavní město Praha, Czechia created by dandra target=new>Schaumannem ![]()
Moc gratuluju!! Cekal jsem to, a vcera jsem sebou mel putovni odznak, ktery jsem ti chtel osobne predat - tak ho mas ted u me :-)!
supr Milane, gratulujem k dosiahnutiu vyznamnej mety - akurat vlastne zacinas opat od nuly :)))
Tak i já se připojuju k zástupu gratulantů. Jsem rád že te to stále baví atak jen zakládej a nalézej dál
Mooooc gratuluji, tisícovka musí bejt naprostá paráda!!! a zároveň děkuji za všechny tvoje cache ![]()
Sice jsem ráno Milanovi telefonicky gratuloval, ale “co je psáno, to je dáno…”
Takze ještě jednou a oficiálněji: mooc blahopřejeme doayenovi českého geocachingu, spolehlivému kamarádovi a autorovi spousty pěkných kešek přesnou GPSku a dobré pohorky do té druhé tisícovky!
Michal, Petra, Andu a geomyš Eliška
Milane, moc ti to prejeme a prijmi velkou gratulaci. Dekujeme za vse, co jsi pro cz caching udelal.
Blahopřejeme třetímu z králů kilocacherů k dosažení význačné mety a přejeme mnoho krásných zážitků na cestách za dalším kilem.
Blahopreji k te jednicce a tem trem nulam za ni, snad k tomu taky nekdy dorazim.
Gratuluji treti trinulce a preju stale silny signal…
Milane, i ja se pridávám ke všem gratulantum !!! Moc Ti to, chlape, přeju a at ti to jde i dal tak dobře !!!
gratuluju k potvrzeni rezervace luzka v psychiatricke lecebne
treba se taky nekdy pridam!
take gratulujeme a hluboce smekame klobouk