Milancer #1300

Milan dosáhl krásných 1300 geoúlovků! Takze moooc blahopřejeme a těšíme se na další společné geozážitky!

Michal + 3 geogirls

a to som s nim dnes hovoril a nepochvalil sa [:)] Supr Milane, gratulujem a nech sa dari aj dalej [H]

Tak se přidávám ke gratulantům… To je úctyhodné čísílko. Moc gratuluju i touto cestou a prosím bez DNF!

Když jsme se v sobotu potkali v Prokopáku, ani nevypadal na jubileum. A najednou bác -  je to tady. Gratuluji

Dotáhnou se na špici dá práci, ale netušil jsem, že takovou.Jedeš moc rychle nahoru,ale držím ti palec neboť “… v takových máme vzor a takový chceme být…”[8-|]Zkrátka GRATULUJU [^]

Gratulace i z Pankráce!!!

Velká gratulace i ode mě a Imagina.  Je to SUPER výsledek!!!

Jak se tak na všechna ta jubilea koukám, tak se mi zdá, že to začínáme nějak flákat - takže teď do toho pořádně šlápneme... [:D]

no parada, dvakrat vic nez my. [:)] gratulujeme.

Milane, gratulujeme. At se stale dari.

Konecne jsem se propracoval na net abych mohl pogratulovat. Milane jedes po te koleji jak dobre vyvazeny vagon, do ktereho prihazuji kesky. Jen tak dal a at se hned tak nezastavis.

Celý náš team se taky připojuje ke gratulaci a děkujeme za Tvoje pěkné kešky.

Velka gratulace z Vychodnich Cech !!!

Gratuluji chlape, dohanis celo pelotonu.

Milane blahopřejeme a přejeme mnoho dalších krásných geozážitků.

[;)] Jupí, jseš 13x lepší než my. Blahopřejeme!

Milane, jedeš jako dráha [;)]! Gratuluju a přeju hodně dalších příjemných geozážitků!!!

Musím se podívat na EXIF toho záběru, kdy jsem tě fotil ve žlutém 1000 tričku. Nebylo to až tak dávno… Gratuluju! [Y]

S úctou ti gratuluju k tolika keším.Jen tak dál a za chvilku máš 2000.Sun-Man

Skvela prace, gratuluju.