Z cizi zeme, tamtamem velkeho Maga, jsem byl vyrozumen, ze Milancer dosahl 1500. Vyjadreme mu uprimnou soustrast, aneb Gratulujeme!
No tak Milane gratuluji - ke zdolani dalsiho Geo-Olympu uz jen pullitrik, to je hned [:D]
Tak at ti to stale dobre hleda…
Milanovi blahopřejeme k dosaženému počtu krabic. Sobě a ostatním
geokolegům pak přejeme další Milanovi keše a jeho spoluúčast na akcích,
jako byl nezapomenutelný Czech GeoCheck.
Připojujeme se ke gratulacím…
Milane, at ti to slape porad tak dokonale jako dosud!!! A samo velka gratulace !!!
Milane super meta !! Moc gratuluji jsi borec.
toz mal som tu cest ako prvy pogratulovat Milanovi osobne, takze este to cinim aj elektronicky. A kedze sme v Nemecku, Belgicku a Holandsku nasli spuuuustu cache, nebude to dlho trvat a bude tu dalsia gratulacia [:)]
Při tom akčním night-cachingu jsem ti ani nestačil pogratulovat. Takže dodatečně přeji hodně zdaru na všech dalších lovech. [Y]
Moc s Imaginem gratulujeme! Ještě pár takhle vydařených víkendů (jako byl ten v Německu) a 2000 je tu hned [;)]
Milane, taky gratuluji a dalším lovům zdar.
Boris
Gratuluju, Milane. Jsem rad, ze cas od casu s Tebou muzu zakesovat. To je vzdycky takova pohoda… [;)]
take se pripojujeme ke gratulantum. at ti to slape.
V Germánii se statistiky pohly pěkně mnoha kačerům, ale Milanova 1500 zaslouží speciální gratulaci... Nejen pro kulaté číslo, ale i proto, že jde o jednoho ze zakladatelů a motorů českého geocachingu. Byly doby, kdy byly Milanovy pečlivě připravené keše na pěkných místech široko daleko jediným geocílem našich víkendových lovů.... Blahopřejeme!
M plus 3
Obrovsky cislo, pod kterym se skryva jiste mnoho hezkych pixlicek, zajimavych mist a paradnich vyletu, a tak i my musime gratulovat, a trosku se stydet, ze jsme tak neprovedli osobne v Nemecku..