Milancer - 600

Milan, jeden ze zakladatelů českého geocachingu a tvůrce spousty pěkných kešek, včera zaokrouhlil počet odlovených pokladů na pěkných šesti stovkách! Blahopřejeme ještě jednou a těšíme se na další Tvoje poklady, co nejčastější pokecání u pivka a společné geovýlety!

M+P+A+E

Přejeme vše nejlepší a těšíme se na další kešky made by Milancer.

Uz jsme poprali v den sestisteho uspechu osobne. Takze ted jeste virtualne. Milane, prejeme hodne dalsich uspechu a tesime se na tve skvele kese.

Nejak se mi predni cast pelotonu vzdaluje. Gratuluju.

Byl jsem u toho, když jsi logoval 600. Gratuluji i tímto způsobem

Taky se pripojuji ke geogratulacim a preji hodne dalsich uspesnych geokilometru geocachingu.

No jasně to se nedá jinak než popřát velkou gratulaci a současně poděkovat i za vytvořené cache…

Gratuluji a dekuji za cache na kterych jsem zacinal.

Tak to je uctyhodné číslo! Smekám pokrývku hlavy.

Tiez som mal moznost zablahozelat osobne, ale neda mi to este nenapisat osobne: Milanova cache Lonely Mountain bola moja prva najdena, a Milancer spolu s Toniczechom su dvaja otcovia zakladatelia ceskeho geocachingu (ktori vydrzali doteraz :), v istom obdobi dokonca zdvojnasobili az strojnasobili pocet cache na ceskom uzemi :))) Malo znamym faktom je, ze Milancer zalozil v Cechach prvu multicache :). Toz Milane, nech Ti to slape dalej :))))

Milan je pašák a hluboce před ním smekám! A také se řadím do zástupu gratulantů !!

Z te necele tretiny mnou dosud navstivenych Milancerovych kesi (+ jednoho nalezeneho travelbuga :-)) nejradeji vzpominam na Svatojanske proudy a Fitness cache, ale hodne legrace jsem si uzil treba i pri vyzvedavani cache v Prcicich. Tak moc blahopreji k sestistovce a tesim se, az vyrazim i na zbyle dve tretiny. Díky za ne!

Těžko hledat slova, která ještě na adresu jubilanta nezazněla před námi, proto se prozaicky připojujeme ke všem předchozím gratulantům. Milane přejeme mnoho krásných zážitků na Tvých cestách za poklady a těšíme se, že budeme mít příležitost navštívit Tvé keše.

Obdivuhodny vykon, i ja se pripojuji s gratulaci!

Gratuluju a velike diky za vsechny zalozene cache, Asteris

Tohle je zatim posledni vlakno sveho druhu, takze se ptam zde … nebylo by treba od veci udelat na tyto vylevy extra kategorii Gratulace? … :slight_smile: ponevadz to neni ani moc Obecne ani moc GPS ani tak dale…

jojo specialna kategoria by sedela - btw toto je zaradenene v kategorii oznameni :slight_smile:
Honzo, nezaradis tam kategoriu Gratulace?

Take gratuluji. Nastesti cache stale pribyvaji, tak mas co hledat.

Vsem moc dik za gratulace. Byla to pekna geodrina. A doufam ze bude i nadale:-)
Diky.