Minarjo na Dalnem vychode ve stredu odlovil svou tisicatou pikslu. Ku cti mu budiz ze absolutni vetsina jim odlovenych cachi byla udolana pesky za priblizeni vlaku.
Tak jen tak dal - Top Ten mas driv nez zacne novy semestr.
Minarjo na Dalnem vychode ve stredu odlovil svou tisicatou pikslu. Ku cti mu budiz ze absolutni vetsina jim odlovenych cachi byla udolana pesky za priblizeni vlaku.
Tak jen tak dal - Top Ten mas driv nez zacne novy semestr.
Tak at ti to takhe svizne slape dal…
"U Lakomce" jsem poznal Tvou vytrvalost a neúnavnost, takže upřímná gratulace z Hané:D.
To se nám to Minarjo hezky rozjel, skoro jako Pendolino. A meta dosažena navíc na mém rodném Slovensku, i když … Pepo, moc gratuluji a dobrý signál do dalších tisíců.
Pepo vitame te u Chocholouska. Jedes jak ty tve rychlovlaky, At se dari
Pepo, taky velka gratulace!
Preju Ti i nadale pevny krok a pevnou sipku - a at Te nadseni neopousti! ![]()
No koukam, ze pendolina nejak zrychlila a asi stavi u kazde cache :o . Tak te tedy vitam mezi blazny, co to maji uredne overeno. Tak nezpomaluj a hledej a hledej a hledej.
Veliká gratulace z Pardubic a přání co nejméně výluk na dalších cestách.
Pepo gratuluju. Pendolino na tebe nema. :o
Jo jo Pepo. Od nas taky velka gratulace. Kam se hrabe pendolino:-) Pepa jede jak nakladak kterej nikde nestavi.
Gratulace k postupu mezi "elitu" letí od celého M@x teamu… ![]()
Gratulujeme!!! Tady není co dodat !?!
I já se připojuji ke gratulaci a přeju stále hodně elánu.
Gratuluju, Pepo! Ani nevíš, jak se jeden prominentní cacher obával, až mu budeš blahopřát se slovy "Gratuluji k té kulaté hranici, které jsem i já dosáhnul (viz log xx.xx) Do doby, než zalogoval 1000, to s ním bylo k nevydržení ![]()
Na Tvoje tempo my ženatí se závazky ale stejně nemáme
Tak ať Tě nadále baví hledat, luštit i odpovídat na únavně se opakující dotazy.
Keep caching! ![]()
Pepo, taky se pripojuju k te spouste gratulaci
tak at ti to slape - vlastne jezdi ![]()
at se dari
kladina
NO i kdyz pozde precij jen! Moc gratuluji k pridruzeni se do klubu. Koukam, ze ten pavilon budou muset za chvilku rozsirit.
taky jeste pridavam jednu opozdenou gratulaci kolegovi FELakovi
jen tak dal.
Ahoj Pepo, tak taky hodně gratulací k tomu úspěchu i od našeho týmu. Ať Tě žádná keška nevykolejí!
No, jesli vjel Minarjo do pavilonu na pendolinu, tak byste ho radeji meli prestavet na depo! ![]()
Taky moc gratuluju a preju spoustu dalsich tisicovek!
Dekuji moc vsem za gratulace, to potesi - uz jsem holt taky mezi geoblazny, no :).
Koho to zajima, tak symbolicke geomety jsem dosahl 8.8.2007 na cache Maria Valeria Bridge, ktera je necely metr od slovensko-madarskych hranic-krasne to tak vyjadruje svetovou neomezenost geocachingu.
Tak jeste jednou-diky vsem!