Mini Pathtags

Ahojky podarilo se nam jeden takovy krasny penizek Pathtags najit v Dansku, ale vubec nevime co s nim:o Na webu www.pathtags.com jsme ho ani po zaregistrovani se, nenasli v galerii…tak nevime. Uz jste se s nimi nekdo setkal?? Poradite nekdo…predem dekujeme :slight_smile:

Ahoj, jedná se o sigitem, čili poslání pathtagu je srovnatelné např. s Czech wood geocoinem, pokud jeho vlastník nenapíše jinak. Můžeš si ho ponechat, chceš-li.
Speciálním případem je pak Pathtag Sherpa Geocoin, což je geocoin, do kterého lze jakýkoliv pathtag vložit, a takhle může vesele cestovat po keších.

Tak to je dobra informace, dik…ale proc nejde najit v te galerii na webu to porad nevime :frowning:

No ono to bude asi tím, že je tam majitel neregistroval.
Já mám několik Pathtags (většinou byly součástí GCC geocoinů), ale registroval jsem tuším pouze jeden (možná se pletu).

Cau, me nejaky prosli rukama a vsechny jsem v pohode nasel na pathtags.com. Po prihlaseni prejdi na stranu Home a potom na odkaz Log Path Tags NOW. Dole je okenko Enter tag’s serial number. Pokud ti ho system nenajde, tak ho majitel neaktivoval.

Ja jeden track PATHTAGS mam a krome toho, ze je bezne trakovatelny s normalnim track.cislem na geocaching.com, ho lze NAVIC nejak registrovat na Pathtags.com, ale to je bezvyznamne.

Mne putuje po kesich, viz. TB2488V = http://www.geocaching.com/track/details.aspx?id=1563048.:o

Tak právě se ke mně také jeden dostal. Je to tady tento:

Zajímalo by mě co si o tom myslíte. Je to zajímavá věc nebo je to další blbost? Prostě jen názory na tento signature items.

Tak jsem včera v Londyně taky narazil na Pathtags, ale nějak se mi ho na Pathtags.com nepovedlo zalogovat.Zakladat u nich účet se mi nechce, asi ho vložím do nějaké kešky u nás…

Tak jsem přemýšlel jestli si nepořídit také tuto "blbost" :slight_smile: a možná bych do toho šel, jen tak pro radost. Chci se zeptat, zda-li je někdo z českých kačerů nemá a nepodělil se se mnou o zkušenosti či zda-li by se nenašel také nějaký blázen :smiley: co by si je pořídil.

Pathtags jsou například součástí GeocoinClub member geocoinů a dají se také zakoupit na: http://www.geocoinstore.com/
Cena 1USD/ks. S pořízením vlastních Pathtags nemám zkušenost, ale znám pár geocacherů z USA, kteří mají vlastní.

Nevite nahodou kde se tam daji zapsat abych byl owner?

Musíš si nějaké koupit abys byl owner, pathtags jsou něco jako naše CWG vymyslíš si desing a necháš si je vyrobit. PATHTAGS! - Who have you crossed paths with? The new and exciting interactive trading item. Great for Geocaching, Military, Businesses, Scouting and more!

Diky, jsem myslel ze kdyz je normalne koupim a zaloguju ze budu i majitel (stejne jako u GC/TB).

Mám pocit že si jich musíš koupit minimálně 50 a vyjdou Tě kolem 2$ za kus. Jestli to jde udělat i jinak to nevím. Ty co se prodávají na kusy budou asi jenom do sbírky. Jsou to sigitemy takze pár kusů by asi postrádalo smysl.

[color=blue]Dá se pořídit Pathtags GC i někde v ČR.?[/color]

Pathtag a geocoin jsou dve ruzne veci. Maximalne se vyskytuje sherpa - geocoin jehoz soucasti je pathtag. Chtelo by to tedy upresnit co presne chces poridit…

Sherpa geocoin by mohl mit nektery z obchodu v nabidce, stejne jako geocoin z geocoin clubu, kde je kazdy mesic pathtag prilozen. Vlastni pathtagy ti tu nikdo nevyrobi, protoze by je nedostal do systemu.

Jeden pathtag mám doma, byl u coinu. Jakmile se naskytne příležitost, tak ho hodím do nějaké keše, třeba ho najde někdo, kdo to sbírá.

Tak jsem také jeden našla, ale vzala jsem ho jen proto, že jsem myslela, že je to GC. Chtěla jsem ho zalogovat, ale musela bych se registrovat, a to se mi nechce. Škoda, tak ho dám někam do kešky, ať si s ním další nálezce nějak poradí.